Araba oyunu tavsiyesi

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 ram
SSD veya HDD modeli
240gb samsung ssd
Ekran kartı
rx 580 sapphire
Anakart
asus tuf a520 anakart
İşlemci
r5 3500x
Her gün yurt dışında yapılan swap projelerini videoları izliyorum, mon bazou, carx street oynuyorum. Canım bugünlerde çok sıkılıyor mon bazou gibi detaylı olan güzel bir oyun var mı?
(Direksiyon setim ve Gamepad'im var zor drift atılan bir oyun varsa sıkıntı olmaz)

Bilmiyorum Steam'den almıştım 2 ay önce oynadım. Yaklaşık 2-3 saat oynadım özelleştirme seçeneği var mı? Çok aradım görmedim.

Bence hiç aramamissiniz ek uygulamalar alarak (uygulama almak sart degil) tamamen kendi arabanizi bile modelleyebiliyorsunuz. Ayrica oyun icinden herhangi bir araba secip o arabayi tamamen kisisellestirip motorunun piston yuzugune kadar degistirebiliyorsunuz rk modunu indirirseniz indirmedende her turlu ayarini kisisellestirebiliyorsunuz

Bence hiç aramamissiniz ek uygulamalar alarak (uygulama almak sart degil) tamamen kendi arabanizi bile modelleyebiliyorsunuz. Ayrica oyun icinden herhangi bir araba secip o arabayi tamamen kisisellestirip motorunun piston yuzugune kadar degistirebiliyorsunuz rk modunu indirirseniz indirmedende her turlu ayarini kisisellestirebiliyorsunuz

Tamamdır yüklüyorum şimdi teşekkürler. Çok derken bir 5 dk aradım sadece ondan göremedim herhalde :D

Tamamdır yüklüyorum şimdi teşekkürler. Çok derken bir 5 dk aradım sadece ondan göremedim herhalde :D

Oyun icinde araba secip CTRL+W basarsaniz menu aciliyor oradan arabanizi ozellestirebilirsiniz ayrica bahsettigim rk modunuda indirirseniz arabalarin motor ozellestirme secenegi bayağı artiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı