Araba ses sisteminden dolayı men edilir mi?

RiverLuci

Hectopat
Daha fazla  
Aracımda orijinal görünümlü ses sistemi var. Bagajda sadece bas gözüküyor bundan dolayı araba men edilir mi?

Bagajdaki bass kablolar ile bağlı olmasa bile cezai işlem uygulanabiliyor. Tamamen sana denk gelen memura bağlı bir durum. İlkinde ceza yazar direkt men etmez diye düşünüyorum.

Bagajda yangina sebebiyet verebilecek elektronik aksamlar yasak (ornegin ek akulu ses sistemi ya da karmasik kablolama duzenine sahip ses sistemi.. Muayenede tescillenmemisse yasak diye biliyorum ses sistemleri.

Bagajda yangina sebebiyet verebilecek elektronik aksamlar yasak (ornegin ek akulu ses sistemi ya da karmasik kablolama duzenine sahip ses sistemi.. Muayenede tescillenmemisse yasak diye biliyorum ses sistemleri.
Kabloya falan bakmıyorlar, benim arkadaş sadece taşıyorum bakın bağlı bile değil kablosu bile yok demesine rağmen yedi cezayı. Uyuşturucu muamelesi yapılıyor resmen taşıması yasak bir madde gibi. Aynada koku asılı diye görüşü engelliyor diyerek ceza yazıyorlar. Özellikle bir ilin emniyet müdürü falan değişmişse çok sıkı tutuyorlar işi.

Yılbaşına yakın tarihlerde de ceza yazmaya yer arıyor arabayı didik didik yapıyorlar.
Ceza yermisin? Dediğim gibi tamamen şans.

Kabloya falan bakmıyorlar, benim arkadaş sadece taşıyorum bakın bağlı bile değil kablosu bile yok demesine rağmen yedi cezayı. Uyuşturucu muamelesi yapılıyor resmen taşıması yasak bir madde gibi. Aynada koku asılı diye görüşü engelliyor diyerek ceza yazıyorlar. Özellikle bir ilin emniyet müdürü falan değişmişse çok sıkı tutuyorlar işi.

Yılbaşına yakın tarihlerde de ceza yazmaya yer arıyor arabayı didik didik yapıyorlar.
Ceza yermisin? Dediğim gibi tamamen şans.
Katiliyorum, pratik bir Dunya'da polislerin insiyatifine kalmis. Ancak kurallar belli ve ucu cok acik.
Eger Karayollari yonetmeligine bakarsaniz 72. maddesinde;
Screenshot 2025-03-03 at 14.00.07.png

Ceza yazacak olan polis sizin frene basma seklinizden bile ceza yazar. 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı