2 Hafta önce Logitech G29 aldım. ETS 2, assetto Corsa, beamng Drive gibi oyunlar oynadım ama hep aynı oyunları oynamak beni sıkıyor. Bana oyun önerebilir misiniz?
City Car Driving – realistic car driving simulator, which will help you master the basic skills of the car driving in various traffic conditions, with plunging into the environment most closely resembling the real one.
Onun haricinde Project CARS serisine bakin derim. Ya da direkt asagidaki baglantidan otomobil simülasyonu olarak etikenlenmis oyunlara göz atabilirsiniz.
2 Hafta önce Logitech G29 aldım. ETS 2, assetto Corsa, beamng Drive gibi oyunlar oynadım ama hep aynı oyunları oynamak beni sıkıyor. Bana oyun önerebilir misiniz?
My Summer Car is the ultimate car owning, building, fixing, tuning, maintenance AND permadeath life survival simulator. You start the game with hundreds of loose parts and assemble both car and engine.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Bende bu siteden 25tl ye xbox versiyonunu almıştım pc alınca bunu da alacağım iyi günlerde kullanın
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Bende bu siteden 25tl ye xbox versiyonunu almıştım pc alınca bunu da alacağım iyi günlerde kullanın
Size bir hesap verilecek oradan yükleyin sonra kendi hesabınıza geçip kendi hesabınızdan başlayabilirsiniz. Yada youtube den araştırabilirisniz ben aldım 3 aydır oynuyorum