DiRT Rally, şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecanlı ralli oyunudur, DiRT topluluğunca 80m milin üstünde yol testi yapılmıştır. Bir kazanın bile telafisiz bir şekilde sahne süreni zedeleyebileceğinin bilincinde ve tam hızla tehlikeli yollarda savruluyorken yarış heyecanını tam olarak hissedersin.
Evet bak şimdi aslında sana verdikleri hesabı 50 60 kişiyede veriyorlar onlar o hesaptayken yükleyip kendi hesabına geçiyorlar bu hesap paylaşma. Şimdi ben. Bir hesap açtım forza horizon 4 üm var. Ben bir hesap daha açtım onda forza horizon satın alınmış vaziyette oluyor ben o hesabı 20 30 kişiye ucuza veriyorum ve binlerce tl kazanç elde etmiş oluyorum. Ticaret zeka işidir
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Bende bu siteden 25TL'ye Xbox versiyonunu almıştım PC alınca bunu da alacağım iyi günlerde kullanın.
Size bir hesap verilecek oradan yükleyin sonra kendi hesabınıza geçip kendi hesabınızdan başlayabilirsiniz. Ya da YouTube'den araştırabilirisniz ben aldım 3 aydır oynuyorum.
Bir bakımdan öyle yani 1 oyunu 10 kişiye yada 20 kişiye dağıtabiliyorlar aslında korsan oyun gibi birşey ama değil. Bak şimdi adam 500 tl ye orijinal alıp herbirini birine satsa kar edemez kimse almaz. Bir kere 500 e alıp 25 e satarsa yüzlerce kişi alır 100 kişi alsa 2500 tl kazanıyor yani bug sayılıyor.