Taş çatlasın 200.000 TL'ye araba alacağım ama otomatik ve sıfıra yakın araç yok denilecek kadar az. Bayilerden gelmesini mi beklemeliyiz yoksa 2010 model araçlara mı yönelmeliyim? İstediğim araçlar daha agresif tasarımlı veya arazi araçları (günlük kullanım için) örneğin 2004 Subaru, Fiesta, Jimny.
Taş çatlasın 200.000 TL'ye araba alacağım ama otomatik ve sıfıra yakın araç yok denilecek kadar az. Bayilerden gelmesini mi beklemeliyiz yoksa 2010 model araçlara mı yönelmeliyim? İstediğim araçlar daha agresif tasarımlı veya arazi araçları (günlük kullanım için) örneğin 2004 Subaru, Fiesta, Jimny.
Elinizde işinizi gören araba varsa şu an araba almak düşünülmemeli bence. Yılbaşından sonra çok daha fazla artacağı belli, fakat artarsa artsın. Bana ne? Ben de arabayı yenileme düşüncesindeydim bu sene, enayi parası vermektense elimdekiyle yetinmeyi yeğliyorum şimdilik. Hurda hurda arabalar 150 küsur olmuş, bu piyasaya para kaptırmaya gerek yok.
Toyota 2025 sıfır araç fiyatlarını hemen incele! Corolla, Yaris, Hilux’tan C-HR’a kadar tüm Toyota model sıfır araba fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Araba bulabiliyorsanız gidip alın. Bayilerdeki durumu görmek için öylesine dolaştım, araba yok. Sonraki partiler çoktan satılmış ki alanlar fiyat artışını göze alıp sipariş ettiler, premium altı üst paket C SUV'u bile 650-700 bin TL civarına ancak teslim alabilecekler. Araba üretimi az, çip krizi çok büyük sorun yaratıyor, maliyetler yükseldi, üstüne paramızın değer kaybının sonucunda sıfır araba almak daha da hayal oldu. Tabii 2. el piyasası da şahlandı.
Yerli üretim araçlara falan bakmanız lazım arz daha hızlı olduğu için ama onlar da çok zor. Bu şartlarda aylar sonrasına kontrat yapmak ya da kapora vermek istemezsiniz bence.