Araba tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba herkese 8 sene boyunca Megane 2 kullandık şimdi bu sene bitmeden arabayı satıp yeni bir araba almak istiyoruz 900.000TL gibi bir bütçe çıkartabiliriz zorlarsak 950 970binleride görebilir babam tesisatcı, malzeme çokluğundan sedan ve bagajı ortalamadan büyük bir araç bakıyoruz tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizel mi benzin mi? Otomatik mi manuel mi? Sedan, HB, SUV fark eder mi? Beklentiniz neler arabadan?

Megane 4 1.5dCi aktif kullanıyorum 10 numara araba.

Dizel mi benzin mi? Otomatik mi manuel mi? Sedan, HB, SUV fark eder mi? Beklentiniz neler arabadan?
Otomatik mi olacak?
evte detayları vermeeyi unutmuşum otomatik olmasını istiyoruz dizel beenzin konusunda megane 2 biliyosunuz çok az yakıyo bi anda fazla yakıt tüketimi bizi bozabilir babamda her zmn dizelden yanadır ve sedan bakıyoruz

Megane 4 1.5dCi aktif kullanıyorum 10 numara araba.
Fiyatları çok artmış. Bu fiyata zor bulur temizini. 1.6 atmosferik gelir ama o motorda güzeldir.
megane 4 ler anlamsız bi şekilde banamı çok pahalı geliyor normal değil gibi sankı

kilometre olarak 180.000 bini geçmediği sürecee sorun yoktur onuda söylim

Şu an benzinli otomobiller ile dizel arasında fark yok dizel biraz daha az yakıyor bakımı daha pahalı aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ama benzinli motorlar daha çok tercih ediliyor benzinli bakmanızı tavsiye ederim.

anladım yani bu konularda çok bilgim yok araba tavsiyesi almam çok daha güzel olur
benim 2017 insignialar gözüme çok güzel geliyor

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-boyasiz-tramersiz-orjinal-1203603996/detay çok fazla bilinmeyen çok güzel bir otomobildir kendisi motoru güçlü ve az yakar parça problemi yok birçok takside de kullanıldı ikiz kardeşi elentra.

Anladım yani bu konularda çok bilgim yok araba tavsiyesi almam çok daha güzel olur
Benim 2017 Insignia'lar gözüme çok güzel geliyor.

Insignia güzel otomobil bu bütçedeki en güzel otomobillerden birisi hatta 1.6 CDTI motorlusu en sorunsuz tercih olacaktır fakat ağır bakım maliyeti biraz yüksek 100.000 lirayı bulabiliyor buna dikkat etmelisiniz.

sanırım zinciriyle ilgili bi sorunu oluyomuş ağır bakım dediğiniz omu onunla ilgili bi şey biliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…