Ckr mello Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar arabaya Android multımedıa ekran taktırdık yaklasık 3 ay onceydı. Yandex harıtalardan cevrımdısı harıtaları ındırdım en basta guzel calısıyordu. Ama şu an ınternete baglı olmadıgında konumu bulmuyor nedenı nedır?(sadece Yandex'de degıl Google Harıtalar'da da)
Arkadaşlar arabaya Android multımedıa ekran taktırdık yaklasık 3 ay onceydı. Yandex harıtalardan cevrımdısı harıtaları ındırdım en basta guzel calısıyordu. Ama şu an ınternete baglı olmadıgında konumu bulmuyor nedenı nedır?(sadece Yandex'de degıl Google Harıtalar'da da)
Ali Arhan İla Centipat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 120 24 Şubat 2021 #2 Haritalar yeni yollar geldikçe güncellenir, mesela her 10 köy yolunda bir gibi. Ben de pek bilgili değilim ama benimki böyle çözüldu, güncellemeyi denemelisin. Artı 1 Eksi
Haritalar yeni yollar geldikçe güncellenir, mesela her 10 köy yolunda bir gibi. Ben de pek bilgili değilim ama benimki böyle çözüldu, güncellemeyi denemelisin.