Bir gün dışarıda arabada yatmam lazım. Hava çok sıcak klimayı açsak risk var. Ne yapabiliriz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benzinlik tarzi islek olan bir yerde cami cok ufak acsaniz sorun olacagini sanmiyorum, sahsen ben oyle uyurdum.Bir gün dışarıda arabada yatmam lazım. Hava çok sıcak klimayı açsak risk var. Ne yapabiliriz?
Evet, polisler bazen yanlarina geliyormus aracta uyuyan kisilerin, bir anda cevirmeyle karsi karsiya kalabilirsinizMotor kapalıyken elektriği açıpta klimayı açmayın sakın. Aküyü bitirirsiniz. Eğer arabayı yerinden hareket ettirebilme şansınız varsa, kapalı otoparka çekin. İçerisi sessiz ve serin olur. Günü rahatça geçirirsiniz ama güvenli bir yere götürdüğünüzden emin olun. Araç sizin değilse mutlaka izin alın ve ehliyet yoksa eğer sakın böyle bir şey düşünmeyin, başınız yanar yoksa![]()
Ehliyet vb var çok şükür kaçak değiliz yaniEvet, polisler bazen yanlarina geliyormus aracta uyuyan kisilerin, bir anda cevirmeyle karsi karsiya kalabilirsiniz![]()
Hocam rahat uyudunuz mu?Ehliyet vb var çok şükür kaçak değiliz yaniBenzinlik denicem gibi duruyor o zaman izin alıp. İnşallah bir şey olmaz.
Yanlış yazmışım bugün uyuyacağım. Yola çıktık şimdiden hayırlısıyla.Hocam rahat uyudunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.