LED 12v çakmaklık 12v neden USB adaptöre ihtiyacınız olsun ki? Çakmaklık beslemesi çok güçlü bir akım verebiliyor. USB adaptörün akım sınırı var. Sınırlamayın?
Araç büyük bir şey mi?
Muhtemelen çalışırda, eğer kumanda ile yönetiliyorsa mod değişmez.
LED 12v çakmaklık 12v neden USB adaptöre ihtiyacınız olsun ki? Çakmaklık beslemesi çok güçlü bir akım verebiliyor. USB adaptörün akım sınırı var. Sınırlamayın?
Araç büyük bir şey mi?
Adaptör değil ya. Yazmamışım USB kablosuna demek istedim.
Tek renk olsa yeter.
Kabloları + - şeklinde nasıl bağlamam gerekiyor çakmaklığa.
Işimi sağlama alayım. Soruyorum. Elimde LED var 2 kablosu var kırmızı ve siyah. Elektrik kırmızı olan. Şimdi çakmaklığa hangi rengi kırmızı artı olan olacak siyah olan eksi olacak değil mi?
Genel kültür bilgisi olarak aklınızda olsun eğer bir hata yapılmamışsa (evlerdeki elektrik tesisatını çeken ustalar hep yapar) dünyanın neresine giderseniz gidin kırmızı + renklidir.
Ben LED'ler için elektriği çakmaktan neden çekmek istediğinizi çok anlayamadım konsolun görüntüsünü bozacaktır. O yüzden sordum araç büyük bir araç mı diye. Eğer otomobilse daha gizli bir yerden çekip daha şık montaj yapabilirsiniz.
Ayak altı için düşünüyordum. Bizim araçta pek de bozmuyor bence çakmaklığa sadece bir kablo uzanacak. O kadar elektrikte usta değilim. Aklıma direkt bu geldi çakmaklıktan 12v çıkınca.