Arabaların ruhu var mıdır?

Mky

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Biliyorum cevap hayır ama yine de sorayım. Arabaların ruhu var mıdır? Bugün 11 yıllık arabamızı takas yaptık ve eski arabamızı özlüyorum Birlikte bir sürü anı yaşadıktan sonra onu orada bırakmaya kıyamıyor insan. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben olduğunu düşünüyorum arızası yokken satma konusu açılınca bir yeri arızalanıyor, bize küsüyor diye düşünüyoruz (7 yıldır bizimle beraber)

İfadeler: Mky
Belkide vardır. Kalp gözümüz açık değil ki görelim. Allah'ın yarattığı el, ayak ahirette konuşacak inanlar için söylüyorum tabii ki.

Arabaların bir ruhu yok ancak insan eski bir arabasıyla yaşadıkları anılar nedeniyle duygusal bağlar kurabilirler. Eski arabanızla yaşadığınız anıları özlemek doğal bir duygu. Araçlar, hayatınızın bir parçası olabilir ve onları bırakmak bazen içinizde duygusal bir his bırakabilir. Normaldir, geçecektir

İfadeler: Mky
Var bence. 21 yıl sadece yağını lastiğini değiştirdiğimiz araba abimin düğünü olduktan hemen sonra şanzıman arızası verdi Ardından benzin pompası, klima gibi bir sürü sorun çıkardı.

Evet arkadaslar ben de böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…