Biliyorum cevap hayır ama yine de sorayım. Arabaların ruhu var mıdır? Bugün 11 yıllık arabamızı takas yaptık ve eski arabamızı özlüyorum Birlikte bir sürü anı yaşadıktan sonra onu orada bırakmaya kıyamıyor insan. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biliyorum cevap hayır ama yine de sorayım. Arabaların ruhu var mıdır? Bugün 11 yıllık arabamızı takas yaptık ve eski arabamızı özlüyorum birlikte bir sürü anı yaşadıktan sonra onu orada bırakmaya kıyamıyor insan. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arabaların bir ruhu yok ancak insan eski bir arabasıyla yaşadıkları anılar nedeniyle duygusal bağlar kurabilirler. Eski arabanızla yaşadığınız anıları özlemek doğal bir duygu. Araçlar, hayatınızın bir parçası olabilir ve onları bırakmak bazen içinizde duygusal bir his bırakabilir. Normaldir, geçecektir
Var bence. 21 yıl sadece yağını lastiğini değiştirdiğimiz araba abimin düğünü olduktan hemen sonra şanzıman arızası verdi Ardından benzin pompası, klima gibi bir sürü sorun çıkardı.