Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi?
Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı.Şaseden kaynaklı olabilir. Önden kazası var mı aracın?
Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı.
Ekspere soktunuz mu?Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı.
Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum.Ekspere soktunuz mu?
Zaten dodik biraz yakın duruyorEvet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum.
Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum.Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum.
Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi?Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum.
Aks mesafelerini (tekerlek göbekleri arasını) ölçün, eğer bir tutarsızlık yoksa tampon ayarındandır.Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi?
Ustaya göster aracı kaldırsın o zaman anlar.Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.