A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 566 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi?
Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.969 Çözümler 246 30 Ocak 2025 #2 awoxf dedi: Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şaseden kaynaklı olabilir. Önden kazası var mı aracın?
awoxf dedi: Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şaseden kaynaklı olabilir. Önden kazası var mı aracın?
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 566 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 ReloadingData dedi: Şaseden kaynaklı olabilir. Önden kazası var mı aracın? Genişletmek için tıkla... Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı.
ReloadingData dedi: Şaseden kaynaklı olabilir. Önden kazası var mı aracın? Genişletmek için tıkla... Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı.
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 2.042 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2025 #4 Exper yaptırdınız mı? awoxf dedi: Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı. Genişletmek için tıkla...
Exper yaptırdınız mı? awoxf dedi: Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı. Genişletmek için tıkla...
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.969 Çözümler 246 30 Ocak 2025 #5 awoxf dedi: Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı. Genişletmek için tıkla... Ekspere soktunuz mu?
awoxf dedi: Aracı hatasız boyasız aldık ancak arazi aracı. Genişletmek için tıkla... Ekspere soktunuz mu?
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 566 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 ReloadingData dedi: Ekspere soktunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. awoxf dedi: Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten dodik biraz yakın duruyor
ReloadingData dedi: Ekspere soktunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. awoxf dedi: Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten dodik biraz yakın duruyor
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.969 Çözümler 246 30 Ocak 2025 #7 awoxf dedi: Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum.
awoxf dedi: Evet. Dediğim gibi tamponun da yamuk olabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 566 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #8 ReloadingData dedi: Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi?
ReloadingData dedi: Tamponla bunun bir alakası olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi?
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 30 Ocak 2025 #9 awoxf dedi: Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aks mesafelerini (tekerlek göbekleri arasını) ölçün, eğer bir tutarsızlık yoksa tampon ayarındandır.
awoxf dedi: Arabanın ön tekerlerinden biri daha önde duruyor. Parmakla ölçtüm önünü diğer tarafı ölçmedim. Tampondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aks mesafelerini (tekerlek göbekleri arasını) ölçün, eğer bir tutarsızlık yoksa tampon ayarındandır.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.969 Çözümler 246 30 Ocak 2025 #10 awoxf dedi: Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi? Genişletmek için tıkla... Ustaya göster aracı kaldırsın o zaman anlar.
awoxf dedi: Dediğim gibi parmakla ölçtüm sadece. Diğer tarafına bakmadım ama önde duruyor. Rotçu halleder mi? Genişletmek için tıkla... Ustaya göster aracı kaldırsın o zaman anlar.