CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 224 13 Temmuz 2025 #1 Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Dosya Ekleri 20250617_150452.jpg 146,4 KB · Görüntüleme: 64
Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim.
melihleafer Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 433 13 Temmuz 2025 #2 CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Kireçli su lekeleri olabilir.
CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Kireçli su lekeleri olabilir.
T turkbırısı65546 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Sirke ile sil belki geçer
CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Sirke ile sil belki geçer
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Kireçli su izi olabilir hocam.
CeliI dedi: Egea aracımda siyah kısımlarda görseldeki gibi izler var daha gören oldu mu? Ne olabilir? Bunlar arka camın kenarlarında film de göremedim. Genişletmek için tıkla... Kireçli su izi olabilir hocam.
CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 224 13 Temmuz 2025 #5 Quadranil1 dedi: Kireçli su izi olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... turkbırısı65546 dedi: Sirke ile sil belki geçer Genişletmek için tıkla... melihleafer dedi: Kireçli su lekeleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç kireç gibi durmuyor ve bütün camlarda var
Quadranil1 dedi: Kireçli su izi olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... turkbırısı65546 dedi: Sirke ile sil belki geçer Genişletmek için tıkla... melihleafer dedi: Kireçli su lekeleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç kireç gibi durmuyor ve bütün camlarda var
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #6 CeliI dedi: Hiç kireç gibi durmuyor ve bütün camlarda var Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kireç bütün camlarda olur arabayı yıkadığınız su kireçliyse ve güneşte kaldıysa normal.
CeliI dedi: Hiç kireç gibi durmuyor ve bütün camlarda var Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kireç bütün camlarda olur arabayı yıkadığınız su kireçliyse ve güneşte kaldıysa normal.
CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 224 13 Temmuz 2025 #7 Quadranil1 dedi: Hocam zaten kireç bütün camlarda olur arabayı yıkadığınız su kireçliyse ve güneşte kaldıysa normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl gideririm öneriniz varmı?
Quadranil1 dedi: Hocam zaten kireç bütün camlarda olur arabayı yıkadığınız su kireçliyse ve güneşte kaldıysa normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl gideririm öneriniz varmı?
melihleafer Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 433 13 Temmuz 2025 #8 CeliI dedi: Nasıl gideririm öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Sirke Deneyin hocam
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #9 CeliI dedi: Nasıl gideririm öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Sirke ile geçer diyor herkes ama bilmiyorum hocam. Birkaç yerde spreylerini görmüştüm kireçleri arındırmak için sirke olmazsa onu deneyebilirsiniz.
CeliI dedi: Nasıl gideririm öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Sirke ile geçer diyor herkes ama bilmiyorum hocam. Birkaç yerde spreylerini görmüştüm kireçleri arındırmak için sirke olmazsa onu deneyebilirsiniz.