Valla ne desem bilemedim. Şimdi konu fren olunca da yanlış yönlendirmek iyi olmaz. Benim de başıma dağdan inerken benzer bir şey gelmişti ama hiçbir problem olmadı koku gittikten sonra. Bence komple balatalar, ve değişmediyse fren hidroliği değişsin. Nolur nolmaz, başka bir zorlamada o balata dayanmayabilir.
Vallahi ne desem bilemedim. Şimdi konu fren olunca da yanlış yönlendirmek iyi olmaz. Benim de başıma dağdan inerken benzer bir şey gelmişti ama hiçbir problem olmadı koku gittikten sonra. Bence komple balatalar, ve değişmediyse fren hidroliği değişsin. Ne olur nolmaz, başka bir zorlamada o balata dayanmayabilir.
Vallahi hocam bende abarttım açıkçası. Performans diskleri falan olsa anca dayanırdı. Hidrolik konusuna kein bakacağım. Olmadı balataları da değişirim.
Diskler orta halli dediler normalmiş. Balatalar cayır cayır yanmış sanırım. Nereden baksanız 300 - 350 derece görmüştür. Çünkü böyle bir koku imkansız.
Yokuşlarda ve dar sokaklarda dikkatli sürün hocam çünkü yola zart diye yaya atlayabiliyor, panik yaparsanız alırsınız belayı başınıza; ülkede şoförler kurallara uysa bile yayaların işi belli olmuyor.
O kanı ben de biliyorum, ehliyeti yeni aldım sayılır.
Sürücü kursunun arabası ile kalkarken vitesi üçe atışım bir oluyordu; i20 falan ama kalkışı iyi.
Frenleri aşırı ısıttıktan sonra hareketsiz bıraktığın için daha çok zarar vermişsindir. Frenleri soğutmak için düşük hızda dolaşsan belki bir şey olmazdı.