Arabanın içindeki PC sıcaktan zarar görür mü?

metehan5

Kilopat
Arkadaşlar dayım bana bir bilgisayar hediye etmişti.
Neyse karton falan bulduk PC koyduk içine (monitör falan içinde). Yarın yola çıkacağız bugün bilgisayar arabanın içinde kalsa zarar görür mü sıcaktan acaba 1 gün?

Sıkıntı olmaz ama taşırken ekran kartını çıkarmanızı öneririm.
HDD ve SSD'yi de çıkarmanız gerekebilir.

Daha önce arabada güneşin altında kalan harici hard diskim yanmıştı. Arabanızda klima varsa onu açabilirsiniz. Bilgisayarı gölgeye koymakta da fayda var. Ayrıca ekran kartını çıkartın, zarar görmesin.

Teker teker zarar görebilecek şeyleri çıkartırsanız sorun olmaz, gidip de güneşin altına bırakmazsınız, HDD ve SSD konusun da arkadaşlar haklılar en çok onlar bozulabiliyor taşınırken.

Yaz tatiline giderken bilgisayarımı hep arabada taşırdım. Hiçbir sıkıntı olmaz bence.

Bilgisayar zaten arabanın bagajında zarar görmez değilmi birde kartonun içinde sarılı.

Bilgisayar zaten arabanın bagajında zarar görmez değilmi bir de kartonun içinde sarılı.

Direk güneşe maruz kalmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de ekran kartı, HDD ve SSD'yi çıkararak taşımanız faydanıza olur.

Direk güneşe maruz kalmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de ekran kartı, HDD ve SSD'yi çıkararak taşımanız faydanıza olur.

Kanka çok geç baya bantladık falan inşallah zarar görmez saol genede

İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…