2015 model Skoda SüperB model araç aldık ve aracımızda anahtarsız çalıştırma var. Bu düğme aldığımızda arızalı idi ve serviste değişti. Meğerse bozuk tuş tamir olabiliyormuş bunu yeni öğrendik. Şimdi bu tuşu tamir ettirip PC kasasına monte etsem açma tuşu olarak kullanabilir miyim? Fotodaki gibi 4 pinlik bir girişi var. Power switch'in 2 kablosunu direk bağlasam çalışır mı?
Konuyu görünce aklıma geldi. Eskiden emektar bir masaüstü bilgisayarım vardı, açma kapama tuşu kırılınca o çıkan 2 tane kabloyu düz kontak yapar gibi birbirine değdirerek açar kapardım
Çocukken sevinmiştim bunu öğrenince.
Kullanılabilir. Normalde açık veya normalde kapalı olabilir kontaklar. Ölçüp, hangi uçların kullanılacağına karar verilebilir. Ya da deneme yanılma yöntemi sizi bekler. Bir zararınız da olmaz.
Kullanılabilir. Normalde açık veya normalde kapalı olabilir kontaklar. Ölçüp, hangi uçların kullanılacağına karar verilebilir. Ya da deneme yanılma yöntemi sizi bekler. Bir zararınız da olmaz.
@Ömer Murat KARACA İçinde çift kontak vardır onun. Benim tahminim o yönde en azından. Sağlam olanı kullanın. Pinleri 1, 2, 3 ve 4 olarak numaralandırın kafanızda. 1 ve 2'yi deneyin önce. İşe yaramazsa da 3 ve 4 numaralı olanları denersiniz.