Arabaya sürttüm onarımını nasıl yaptırmalıyım?

Yer
Istanbul
Arkadaşlar selam,
Pazartesi günü çalışırken bir müşterime gitmek için yola koyuldum. Önüme bir araç atladı onu görünce frene asıldım ben durana kadar o geçti fakat onun arkasında, benim sürttüğüm araç onun kadar şanslı olamadı. Durmaya ramak kala fotoğraftaki araca ufaktan sürttüm. Marşpiyelde boya kalkması mevcut, kapı plastiğinde de boya kalkması var. Kapının üzerinde ise boya kalkmamış ama rengi geçmiş. Onarım nasıl olur? Rötuş boyası ile güzelce onarabilirler mi? Yoksa boya yapılması şart mı? Boya yapılırsa aşağı yukarı ne kadar tutar?
Bütçem kısıtlı çok zor bir dönemdeyim. En uyguna nasıl halledebilirim yardımcı olursanız memnun olurum.
Not: Tutanak vs. tutulmadı. Kullandığım araç şirket aracıydı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-09-30 at 09.30.10.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-30 at 09.30.10.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 937
Arkadaşlar selam,
Pazartesi günü çalışırken bir müşterime gitmek için yola koyuldum. Önüme bir araç atladı onu görünce frene asıldım ben durana kadar o geçti fakat onun arkasında, benim sürttüğüm araç onun kadar şanslı olamadı. Durmaya ramak kala fotoğraftaki araca ufaktan sürttüm. Marşpiyelde boya kalkması mevcut, kapı plastiğinde de boya kalkması var. Kapının üzerinde ise boya kalkmamış ama rengi geçmiş. Onarım nasıl olur? Rötuş boyası ile güzelce onarabilirler mi? Yoksa boya yapılması şart mı? Boya yapılırsa aşağı yukarı ne kadar tutar?
Bütçem kısıtlı çok zor bir dönemdeyim. En uyguna nasıl halledebilirim yardımcı olursanız memnun olurum.
Not: Tutanak vs. tutulmadı. Kullandığım araç şirket aracıydı.
Pasta yaptırırsın.

Bu kadar küçük hasarı kimse sorun etmez. Etmemesi lazım en azından. Önemli olan bölge kapı, çok az pasta ile düzeltilir. Diğer iki yer ise sonradan yapılmış ya da boyanmış olduğu belli. Orijinal olsaydı altından siyah çıkmazdı. Gerçi kaporta, boya servisi kolayca halleder onları da.

Bunlar önemli şeyler değil. Muhtemelen göze batmaz bile. Şahsi aracın olmadığı için de yaptırmana gerek yok. Boyası tamamen kalkmış siyah yerlere beyaz oje ile rötuş yapabilirsin.
Kendi aracıma bir şey olmadı karşı tarafın aracı. Hem onu üzmek istemiyorum hem kendi kafama takmak istemiyorum en uyguna nasıl mal ederim onu düşünüyordum.
Pasta yaptırırsın.
Bakalım araştırmaya devam ediyorum teşekkür ederim.
Bu kadar küçük hasarı kimse sorun etmez. Etmemesi lazım en azından. Önemli olan bölge kapı, çok az pasta ile düzeltilir. Diğer iki yer ise sonradan yapılmış ya da boyanmış olduğu belli. Orijinal olsaydı altından siyah çıkmazdı. Gerçi kaporta, boya servisi kolayca halleder onları da.
Pasta işini deneyeceğim alıp adamı sağlam bir kaportacıya götürmek en mantıklısı sanırım, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı