Arabayı kaplatmak boyasına zarar verir mi?

SM FILMS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, lacivert renkli bir arabam var muayenesi yaklaşıyor, muayenesine yakın arabayı Full beyaz ppf dediklerinden kaplatmayı düşünüyorum. Fakat araba genelde dışarıda güneşin altında oluyor, bu yüzden kaplama iki yıl falan dursa araçtan söktüğümüz zaman kendi boyasına zarar verir mi acaba? Daha önce yaptıran, söken var mı? Ppf dışında normal beyaz kaplatsam onda da sorun olur mu? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz ppf olayini bilmiyorum ama normal ppf'te kalitesiz malzeme taktirirsaniz evet boyaya zarar verme ihtimali var.

Beyaz ppf olayini bilmiyorum ama normal Ppf'te kalitesiz malzeme taktirirsaniz evet boyaya zarar verme ihtimali var.

Hocam beyaz dediğim benim yaptırmayı düşündüğüm renk beyaz. Farklı renk PPF gibi düşünün. Kaplatacak yer konusunda da (eğer zarar vermiyorsa) işini bilen kaliteli bi yer bulmam gerekiyor

2. el olarak aldığım bir aracımda, düşük kalite PPF vardı. Yanlardan açılmaya ve yer yer şişmeye başlamıştı bile. Bunları, Detailing Dükkanı 216'da güzelce çıkardılar. Daha uzun süre kalsaydı, çıkarırken boyaya zarar vereceği şeklinde de bilgilendirme yaptılar. Özellikle, sıcakta kalan/kullanılan araçlarda, kaputun ısınması ile beraber iyice yapışıyor.

Çok düzgün bir temizlik-polisaj vs sonrası, çok daha yüksek kalite PPF bir kaplama yaptılar. Hala kullanıyorum, çok memnun kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam o ürünün 10 yıl kadar garantisi vardı.

Dediğiniz gibi, yaptırabilirsiniz, ama muhakkak iyi bir yerde iyi malzeme ile yaptırın.

Hocam pahalı olsun ama düzgün olsun maksat. Dediğiniz yere ben bir bakayım. Bir de şehrimde bir araştırayım. Teşekkür ederim

Kaliteli ürünler ile yapılan hiçbir çalışma da sorun olmuyor.
Burada yaptırabilirsiniz, kendileri distribütör.

Sağolun hocam hepsinden bir fiyat alıp duruma göre karar vereceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…