Arabayı satamamak normal mi?

King Dad 2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaş 3-4 ay önce arabasını satacaktı fakat satamadı, hala araba satılık olarak duruyor. Geçen gün birisi satın almayı düşünmüş ama vazgeçmiş. Bu zamanda kimse araba almıyor mu, bana mı öyle geliyor?

Arkadaş 3-4 ay önce arabasını satacaktı fakat satamadı, hala araba satılık olarak duruyor. Geçen gün birisi satın almayı düşünmüş ama vazgeçmiş. Bu zamanda kimse araba almıyor mu, bana mı öyle geliyor?

Kredi faizleri çok yüksek oldugu için çogu kişi araba alamıyor ve fiyatlardan dolayı durgun ama yine de 3-4 ay içinde satılmaması garip.

Faizler yüksek. Arabası olan satıp üstüne kredi çekip model yükseltemiyor. Hazırda parası olan da faize atıyor. Galericiler bile araba satamamaktan şikâyetçi.
Yani şu devirde araba satmak pek mümkün değil.

Suanda sifir araclar da baya guzel kampanyalar var. Genelde krediler yuksek oldugundan dolayi suan arac alanlar ya cok cuzi kredi cekiyor ya da direk nakit aliyor. Bu yuzden sifir araclara yoneliyorlar cunku hem kredi kampanyalari var hem de bayiiler baya indirim yapiyorlar liste fiyatindan. Genel olarak sadece araclarin degil cogu seyin piyasasi kredilerden dolayi baya kotu durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı