Arabayla takla attım!

Şok zaten öyle bir şey değil. Bence destek almalısınız çünkü ruh sağlığını düzeltmek önemli. Tiksiniyorum, istemiyorum derseniz ve bir süre sonra bunlar geçmezse gitmenizi öneriyorum şiddetle. Kolunuz kanasaydı "Kırık değil eminim." deyip gitmemezlik yapmazdınız mesela. Her şey yolunda mı baktırın.

İyi bir lastik kullanmanın önemini kavramışsınızdır diye düşünüyorum. Michelin, continental gibi markalardan şaşmamak lazım. Araba ne kadar iyi olursa olsun yola bağlayan şey lastik.

Arabanın lastiklerini değiştirebilecek zamanım da bütçem de yoktu. Olsa zaten değişirdim. Çin markası lastiğe güven mi olur?

Arabanın lastiklerini değiştirebilecek zamanım da bütçem de yoktu. Olsa zaten değişirdim. Çin markası lastiğe güven mi olur?
Ben şahsen Michelin'den şaşmamaya çalışıyorum. Sonuçta canınızı o lastiklere emanet ediyorsunuz. Zaten Jetta'da fabrikasyon Michelin veya Hankook vardır. Şu anda ne takılı?

Geçmiş olsun hocam. Yol boşta olsa yüksek hız yapmak çok tehlikeli bir durum. Allah tekrar göstermesin. En azından birilerinin canına zarar vermemişsiniz, şuan bile bu kadar etkilendiyseniz eğer birisi sizin yüzünüzden zarar görmüş olsa altından kalkamazmışsınız. En azından iyi yanından bakmaya çalışın.

Oradaki insanları düşünmeniz takdire şayan, geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…