leonardo700 Picopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 5 Kasım 2022 #1 Dinlerseniz ağırlıklı olarak hangisi yada çok sevdiğiniz bir Sanatçı var mı?
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 5 Kasım 2022 #2 leonardo700 dedi: Dinlerseniz ağırlıklı olarak hangisi yada çok sevdiğiniz bir Sanatçı var mı? Genişletmek için tıkla... Arabesk kanımda vaar... Azer Bülbül Bergen Sellehattin Özdemir Oğuz Yılmaz Orhan Gencebay Ferdi Tayfur Cengiz Kurtoğlu Kibariye İzzet Altınmeşe Aşık Mahsuni İbrahim Tatlıses Kıvırcık Ali Hüseyin Kağıt : : : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
leonardo700 dedi: Dinlerseniz ağırlıklı olarak hangisi yada çok sevdiğiniz bir Sanatçı var mı? Genişletmek için tıkla... Arabesk kanımda vaar... Azer Bülbül Bergen Sellehattin Özdemir Oğuz Yılmaz Orhan Gencebay Ferdi Tayfur Cengiz Kurtoğlu Kibariye İzzet Altınmeşe Aşık Mahsuni İbrahim Tatlıses Kıvırcık Ali Hüseyin Kağıt : : : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 595 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 Dinlemem.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.776 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 5 Kasım 2022 #4 Gram aram yok. Kulağa hiç güzel gelmiyorlar üzgünüm.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 Dinlemedim. Güzel bir albüm önerirseniz dinlerim ama.
leonardo700 Picopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 5 Kasım 2022 #6 nickyokaga dedi: Dinlemedim. Güzel bir albüm önerirseniz dinlerim ama. Genişletmek için tıkla... Müslüm Babanın bu albümünü önerebilirim. Albümde ki Gitme şarkısı 1986'da yılın şarkısı seçilmişti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickyokaga dedi: Dinlemedim. Güzel bir albüm önerirseniz dinlerim ama. Genişletmek için tıkla... Müslüm Babanın bu albümünü önerebilirim. Albümde ki Gitme şarkısı 1986'da yılın şarkısı seçilmişti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 5 Kasım 2022 #7 Hayır, hiç dinlemem. Zevk meselesi, dinleyene de saygı duyarım.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #8 Her türden müzik dinliyorum, arabeskten de genellikle Selahattin Özdemir, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur gibi şarkıcıları dinliyorum.
Her türden müzik dinliyorum, arabeskten de genellikle Selahattin Özdemir, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur gibi şarkıcıları dinliyorum.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 10 Kasım 2022 #9 Tabii dinleriz yoksa nasıl efkarlanırız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et arada yeni şarkılarda var ama olsun
Tabii dinleriz yoksa nasıl efkarlanırız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et arada yeni şarkılarda var ama olsun
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 10 Kasım 2022 #10 Çınar Çelik dedi: Tabii dinleriz yoksa nasıl efkarlanırız? Genişletmek için tıkla... Vallaha ben Türkçe ve Anadolu Rock dinleyerek efkarlanıyorum. Zevk meselesi.
Çınar Çelik dedi: Tabii dinleriz yoksa nasıl efkarlanırız? Genişletmek için tıkla... Vallaha ben Türkçe ve Anadolu Rock dinleyerek efkarlanıyorum. Zevk meselesi.