Raydem Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #1 Deneyimsizlik sonucu sistemin temasını bozdum. Düzeltmek istiyorum. Bozuldu derken, işlevsellik bakımdan sorun yok ama görüntü olarak çirkinleşti. En son Advanced SystemCare ile Sistem Denetici kısmında bazı değişiklikler yapıyordum. Yanlış bir şey yaptım galiba -ki yeniden başlatınca böyle oldu.
Deneyimsizlik sonucu sistemin temasını bozdum. Düzeltmek istiyorum. Bozuldu derken, işlevsellik bakımdan sorun yok ama görüntü olarak çirkinleşti. En son Advanced SystemCare ile Sistem Denetici kısmında bazı değişiklikler yapıyordum. Yanlış bir şey yaptım galiba -ki yeniden başlatınca böyle oldu.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 2 Nisan 2017 #2 Başlat/ayarlar/sistem/ekran, sağ taraftan gelişmiş görüntü ayarları ve ardından metin ve diğer ögeler için gelişmiş boyutlandırma, penceredeki değerlerin hepsini 9 yap varsayılan ayarlara dönersin.
Başlat/ayarlar/sistem/ekran, sağ taraftan gelişmiş görüntü ayarları ve ardından metin ve diğer ögeler için gelişmiş boyutlandırma, penceredeki değerlerin hepsini 9 yap varsayılan ayarlara dönersin.