.fullfocus ✪ ArdA Centipat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 3 10 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar CS:GO parçalanmış ağ operasyonu ile gelen görevlerden biri olan basit eğlence mirage oynarken 300 araç hasarı ver diyor ve ben araç hasarı ne bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. İngilizce ise deal unitil damage. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2020
Arkadaşlar CS:GO parçalanmış ağ operasyonu ile gelen görevlerden biri olan basit eğlence mirage oynarken 300 araç hasarı ver diyor ve ben araç hasarı ne bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. İngilizce ise deal unitil damage.
RevDeisDou Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 922 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #2 Operasyon ile ilgili bilgim olmasa bile çevirinizde hata olduğunu düşünüyorum. Lakin birim hasarı olduğu kesin.
Operasyon ile ilgili bilgim olmasa bile çevirinizde hata olduğunu düşünüyorum. Lakin birim hasarı olduğu kesin.
Pointless Potato Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 251 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Valhalla Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #3 Bombalarla verilen hasar.