200 TL Bütçe var sadece ön kamera olsa yeter araçların plakası tam ve net gözüksün başka hiçbir şey istemiyorum.
Buyrun:
Xiaomi 70Mai Akıllı Araç İçi Kamera - 130° Geniş Açı Lens Fiyatı
Xiaomi 70Mai Akıllı Araç İçi Kamera - 130° Geniş Açı Lens en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İnceleme (9:40'dan itibaren, 1080p'de izlemenizde fayda var):
Yaklaşık 2 yıldır bende kapasitörlü A118C modeli var stabil çalışıyor, memnunum. Alacağınız cihazın kapasitörlü olmasına dikkat edin.
Söylediğim gibi kapasitörlü, 1920x1080 çözünürlükte Full HD kayıt yapıyor, GPS özelliği var ama GPS anteni ayrıca almalısın. 64GB kart takılı bende.özellikleri ne bunun hocam. arka kamera yok sanırım. ben şimdi jado d330 a bakıyorum onu almayı düşüyorum. ön-arka kamera, gps, arka sensör falan iyi bi alet.
Söylediğim gibi kapasitörlü, 1920x1080 çözünürlükte Full HD kayıt yapıyor, GPS özelliği var ama GPS anteni ayrıca almalısın. 64GB kart takılı bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.