Araç içi kamera tavsiyesi

fekete

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba aracıma araç kamerası bakıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum maksimum 3500-4500TL bandına çıkarım o da arka kamera dahil ise, yoksa 1500-2000TL bandında kalacağım. Bir de arka kamera ne kadar işe yarar bilmiyorum çünkü arka cam filmli acaba işlevsel olur mu? Kafamda soru işaretleri var. Arka kameraların kablolalamasını da öne uzatabilir miyim bilmiyorum.

Aparatla araya sıkıştırıyorlar galiba ama çok kablo kablo olsun istemiyorum arabanın içinin. Ayrıca araba çok sıcaklarda kalıyor malum yaz ayları bu yüzden sanırım kapasitörlü olması daha iyiymiş bu yüzden kapasitörlü cihazlar önceliğim. Ben birkaç kamera buldum onları da aşağıya bırakacağım, bakıp fikirlerinizi paylaşırsanız ve farklı kameralar önerirseniz sevinirim. Şimdiden fikir edinmeme katkı sağlayan herkese teşekkürler.

1- https://www.hepsiburada.com/ddpai-m...rk-modu-akilli-arac-kamerasi-p-HBCV00004QJLSC -- fiyatı itibari ile almayı planladığım kamera bu.
2- https://www.hepsiburada.com/ddpai-m...rk-modu-akilli-arac-kamerasi-p-HBCV00006NS5DZ -- bu kamera ilk önceliğimdi ancak ben favoriye eklediğim zaman 3500TL'ydi 4500e çıkması biraz sıkıntı.
3- 360 G500H Araç İçi Kamera Ön 2K Arka 1080p 160° Geniş Açı Yorumları, Fiyatı - Trendyol -- bunu da önerdiler ama yorumlar cok da iyi değil.

Sıcaklığı fark etmez. Ben dışarı 40 derece güneşin baharında kask kamerası takıyorum ateş gibi oluyor bir sıkıntısını görmedim. Bu araç içi kameraları nasıl bağlayacağız acaba? Çakmaklığı USB'ye dönüştüren aletle mi yoksa elektrikçi mi yapacak?

Sıcaklığı fark etmez. Ben dışarı 40 derece güneşin baharında kask kamerası takıyorum ateş gibi oluyor bir sıkıntısını görmedim. Bu araç içi kameraları nasıl bağlayacağız acaba? Çakmaklığı USB'ye dönüştüren aletle mi yoksa elektrikçi mi yapacak?
Benim bildiğim çoğu ürün de çakmaklık cihazıyla geliyor ondan güç alıyorsun ama istersen elektrikçiye de bağlatabiliyorsun. Eğer 24 Saat park modülü alırsan onu her şekilde elektrikçiye bağlatman gerek çünkü kontak kapalıyken çakmaklıktan güç alamıyor.

Benim bildiğim çoğu ürün de çakmaklık cihazıyla geliyor ondan güç alıyorsun ama istersen elektrikçiye de bağlatabiliyorsun. Eğer 24 Saat park modülü alırsan onu her şekilde elektrikçiye bağlatman gerek çünkü kontak kapalıyken çakmaklıktan güç alamıyor.
Bana giderken çalışsın yeter.

Attığınız için teşekkür ederim ancak kullanıyorsanız biraz deneyiminizi aktarırsanız, memnup olup olmadığınız şeyleri söyleseniz daha çok sevinirim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı