Araç için uyguna Exper önerisi

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba arabamı satmak için Exper'e götüreceğim bu yüzden fazla para vermek istemiyorum. Uygun fiyatlı Exper arayışındayım. Sadece boya, değişen, km gibi bilgilere bakılsa yeterli benim için.

Yakınınızda ümran oto ekspertiz varsa götürmenizi tavsiye ederim ama yüksek fiyat çekerler muhtemelen. Eğer ki sadece kaporta ve kilometrenin orijinalliğini öğrenmek istiyorum derseniz çevrenizdeki ufak işletmelere götürebilirsiniz yapacağı tek şey boya cihazıyla bütün kaportaya bakmak ve cıvataları kontrol edip sök-tak veya değişen durumunu tespit etmek olacaktır. Kilometre sorgusunu da kendi telefonunuzdan SMS ile yapabilirsiniz. Not: Ben yine de ümran, pilot garage gibi büyük firmalarda Exper yapmanızı tavsiye ediyorum.

Hocam alan kişi götürsün siz niye götürüyorsunuz? Araç marka model ve yılı neydi acaba?

Hocam hızlı satılsın diye götüreceğim ilan fiyatınada 5 lira fazla yazarım.

Yakınınızda ümran oto ekspertiz varsa götürmenizi tavsiye ederim ama yüksek fiyat çekerler muhtemelen. Eğer ki sadece kaporta ve kilometrenin orijinalliğini öğrenmek istiyorum derseniz çevrenizdeki ufak işletmelere götürebilirsiniz yapacağı tek şey boya cihazıyla bütün kaportaya bakmak ve cıvataları kontrol edip sök-tak veya değişen durumunu tespit etmek olacaktır. Kilometre sorgusunu da kendi telefonunuzdan SMS ile yapabilirsiniz. Not: Ben yine de ümran, pilot garage gibi büyük firmalarda Exper yapmanızı tavsiye ediyorum.
hocam sahibindenle anlaşmalı auto king var o firmayı biliyor musunuz nasıldır

Hocam öyleyse fiyatı uygun olan herhangi bir kurumsal ekspere götürseniz yeter. Yamanların fiyatı uygundu diye hatırlıyorum.

İşte hocam bende o yüzden kurumsal bir yer olsun ucuz olsun sıkıntı çıkmasın diye bu konuyu açtım Ahmet Mehmet'e götürecek olsam çok yer var ucuza yapan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı