konyaHangi şehirde yaşıyorsunuz hocam?
Konya.
Hocam alan kişi götürsün siz niye götürüyorsunuz? Araç marka model ve yılı neydi acaba?
hocam sahibindenle anlaşmalı auto king var o firmayı biliyor musunuz nasıldırYakınınızda ümran oto ekspertiz varsa götürmenizi tavsiye ederim ama yüksek fiyat çekerler muhtemelen. Eğer ki sadece kaporta ve kilometrenin orijinalliğini öğrenmek istiyorum derseniz çevrenizdeki ufak işletmelere götürebilirsiniz yapacağı tek şey boya cihazıyla bütün kaportaya bakmak ve cıvataları kontrol edip sök-tak veya değişen durumunu tespit etmek olacaktır. Kilometre sorgusunu da kendi telefonunuzdan SMS ile yapabilirsiniz. Not: Ben yine de ümran, pilot garage gibi büyük firmalarda Exper yapmanızı tavsiye ediyorum.
Hocam hızlı satılsın diye götüreceğim ilan fiyatınada 5 lira fazla yazarım.
Hocam öyleyse fiyatı uygun olan herhangi bir kurumsal ekspere götürseniz yeter. Yamanların fiyatı uygundu diye hatırlıyorum.
İşte hocam bende o yüzden kurumsal bir yer olsun ucuz olsun sıkıntı çıkmasın diye bu konuyu açtım Ahmet Mehmet'e götürecek olsam çok yer var ucuza yapan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.