Araç muayeneden kaldı

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 2006 model Albea'mı muayeneye soktum. Tam 4 ağır kusur çıktı.
Benim en sinir olduğum olay LPG tankının üstündeki şeffaf kapağın sadece 1 tırnağının kırık olması neden ağır kusur sayılıyor? 5 dakika aynı kapağı inceledi yahu adam. Diğer arızalar tamam eyvallah sorun yok. Ama bu kadarı gerçekten abartı. Araç üzerinde orijinal olmayan düzenek var dediği de korna tuşunun direksiyon arkasında olması önceki muayenesinde hafif kusur ile geçmiş diyerek ellememiştim. Fikirlerinizi bekliyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20250926_164546.jpg
    268 KB · Görüntüleme: 76
Gaz kaçağı sorunundan dolayı olabilir. Aşırı derecede kaçırıyorsa eğer.
Hayır hocam hiçbir gaz kaçağı yada sistemde bir sorun yok sadece koruma kapağının bir tırnağı hafif kırık diye ağır kusur sayıldı. Fotoğraftaki şeffaf kapak.

Dosya Ekleri

• images (21).jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 59
Kimsenin hakkına girmemiş helal olsun.

Hocam haklısın bazen abartı geliyor ama Tüvtürk’ün sisteminde LPG tank ve kapağı vs. mevzuatta en çok dikkat edilen maddelerden. Patlayıcı olduğu için. Ayrı olarak görevlilerin keyfine göre kusur yaratma gibi bir problemi var genel olarak. Ama burada olması gereken yapılmış diyebilirim rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…