Araç Takip Sistemleri

Szayel

Hectopat
Bir çok kurumsal veya normal firma bu işi yapıyor. Aylık 40 TL diyen de var yıllık bazda fiyat veren de.
Bu işin içinde olan kendi emeğiyle yapmış kişiler var mıdır aramızda? Wish, Amazon gibi sitelerde cihazı satılıyor bedava fiyatına. Sanırım bir de hat almak yeterli gibi geliyor bana (sadece data internet galiba).

Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica edeceğim.

GSM özelliği olan cihazlar gümrükten içeri girmez. Kötü bir telefon alıp 3310 benzeri gerekli güç bağlantılarını yapıp arabanın bir yerine sakla. Turkcellden takip hizmeti satın alıp takip edebilirsin. N11 tarzı yerlerde motorsiklet takip cihazları satılıyor arabayada uyar herhalde onlara da bakabilirsin.

Anca cevap verebiliyorum kusura bakmayın beyler.
Dün büyük harf CPU yazdığım için "yazım kuralı" cezası aldım, bugün Hakkında'yı Hk diye belirttiğim için de sayın yetkili arkadaşlar "kısaltmalar büyük harf olmalıdır " diye ceza yazmışlar sağolsunlar. Dünkü ile bugünkü yediğim ceza çelişse de kendilerine de soramıyorum çünkü düzenledikleri Xenforodaki özel mesaj kısmını bulamadım :)

Arvento vardı bir ara ama baktınız mı ?
Hocam bunlar belirli ücretler ve kiralama mantığı diye kendim oluşturayım istiyorum. Bu tarz firmalarda da fiyat yazmıyor genelde. Doğal olarak 40 firma varsa 40ınada sormak lazım nedir fiyatınız diye.
GSM özelliği olan cihazlar gümrükten içeri girmez. Kötü bir telefon alıp 3310 benzeri gerekli güç bağlantılarını yapıp arabanın bir yerine sakla. Turkcellden takip hizmeti satın alıp takip edebilirsin. N11 tarzı yerlerde motorsiklet takip cihazları satılıyor arabayada uyar herhalde onlara da bakabilirsin.
Araba takip ile motorsiklet takip sistemi arasında ne fark olabilir ki ? Her ikiside yeri göstermiyor mu ?

Anca cevap verebiliyorum kusura bakmayın beyler.
Dün büyük harf CPU yazdığım için "yazım kuralı" cezası aldım, bugün Hakkında'yı Hk diye belirttiğim için de sayın yetkili arkadaşlar "kısaltmalar büyük harf olmalıdır " diye ceza yazmışlar sağolsunlar. Dünkü ile bugünkü yediğim ceza çelişse de kendilerine de soramıyorum çünkü düzenledikleri Xenforodaki özel mesaj kısmını bulamadım :)

Hocam bunlar belirli ücretler ve kiralama mantığı diye kendim oluşturayım istiyorum. Bu tarz firmalarda da fiyat yazmıyor genelde. Doğal olarak 40 firma varsa 40ınada sormak lazım nedir fiyatınız diye.

Araba takip ile motorsiklet takip sistemi arasında ne fark olabilir ki ? Her ikiside yeri göstermiyor mu ?
Anlık takip olmuyor o cihazlarda. Arabaya taktığın SIM karta sms atıyorsun o da sana konumu geri atıyor. Arabayada uygundur neden olmasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı