Aracın egzozunu değistirmek için ne yapılabilir?

TheKingTR

Kilopat
Daha fazla  
Kumandalı Varex düşünüyorum da ceza yerim diye biraz çekincem var. Bu yüzden Varex yerine daha mantıklı ne olabilir sizce? Hani araba inletecek kadar bağırmasına gerek yok, tok bir sesi olsun yeter. Bir de araba tek egzoz çıkıslı bunu çift yaptıracağım.

Araç nedir? Bazı modellerde egzoz olmasa bile arabanın altına yatarak aküye bakarak sigorta panelini kontrol ederek v.s uğraştırıyorlar. Mesela ben bu sorunu çok yaşıyorum. Hatta egzoz yok ama sırf çift çıkış var diye ceza yiyecektim polis ile beraber yedek parça sitesinden orjinal son susturucuya bakarak cezadan yırtmıştım.

Sadece ses bir tık artsın istersen orta susturucuyu iptal et. Ses biraz daha tok olsun dersen son susturucuyu iptal et. Dahada tok olsun dersen ikisinide iptal et. Bunların hepsi heran ceza yemeye müsait.

Kumandalı olsun dersen warex güzel bir çözüm, orjinal susturucunun içine saklayarakda yapıyor bazı yerler. Ama araç adı çıkmış bir model ise her her türlü cezaya müsait.

Merhabalar, cut out yapabilirsiniz. Hiç anlaşılmıyor. Her ilde yapan var. Fakat egzoz başlığı vs takarsanız ceza yeme ihtimaliniz var. Cut Out'da bu sorun yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda kabin içine çok ses veriyor ve kısa sürede kafa şişirtiyor. Ses arabanın arkasından değil ortasından çıktığı için olsa gerek, dışarıdan sesi araçtan araca değişse bile spor susturucu veya warex gibi tatlı değil boğuk kalıyor. Polis telefonun kamerasını açıp aracın altına tutarak tüm egzoz hattını videoya alıp sonra izleyerek tespit edebiliyor. Kısa süreliğine kullandım ancak hoşuma gitmediği için ilk fırsatta çıkartıp uyguna satmıştım.

Varex kumandası evrensel olduğu için polislerde aynı kumandadan çıkarıyor diye duydum. Ne kadar yaygındır bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Tercih meselesi fakat gizlemek için gizli kazan yapan egzozcular da var.

Arabaya göre değişir ama katalizörün bir kısmını iptal edebilirsin.

Kardeşler egzoz bakabilirsin onlar gizli Varex yapıyorlar. Çift kafa çıkışı yaparsan eğer ceza yeme olasılığı çok yüksektir bilgin olsun bende rocco vardı akrapovic çift kafa yaptırmıştım teknik değişikliğe girdiğinden dolayı araç trafikten men ettiler.

Varex kumandası evrensel olduğu için polislerde aynı kumandadan çıkarıyor diye duydum. Ne kadar yaygındır bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Bende duydum ama hiç denk gelmedim.
Tercih meselesi fakat gizlemek için gizli kazan yapan egzozcular da var.
Evet ama onuda elektrik tesisatını inceleyerek çözüyorlar. Dediğim gibi kafayı takan polis her türlü tespit ediyor. Arabanın altında 1 tane kablo gördükleri için nedir ne değildir bakmadan direkt egzoz var diye yapıştırıyorlar cezayı. Gizli kazana giden bir kablo olmak zorunda, görünürse sıkıntı. Onun elektiriğini aküden yada sigorta panelinden alırlarsa oda sıkıntı.

Aslında bu konudaki hangi yöntemi tercih ederse etsin, ceza + trafikten meni göze alarak tercih edilmeli. Çevre ve şehircilikten de ek ceza geliyor. Bunları göze aldıktan sonra bari güzel bir ses alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…