Aracın üzerine tahta düştü

metinulusoy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Aracım park halindeyken zemin kattaki komşunun balkonundan araca tahta düştü bagaj kapağı üzerinde ve tavanda birkaç noktada göçük oluştu.

Birkaç göçükçüyle görüştüm 10-12 bin lira göçük onarma ve ayrıyeten bagaj kapağındaki boya çatlağını halledeceklerini söylediler, tahtayı düşürenler tamirat masrafını karşılayacak ancak değer kaybı olmaz, bu yüzden ödemek istemeyiz diyorlar. Ancak malumunuz araçta tavan önemli ve ülke üçkağıtçı dolu olduğu için yarın bir gün aracı satmak istediğimde sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Göçüklere ilişkin fotoğraf ekliyorum, şoför üstü yerdeki göçük, güneşe çıkarınca kendine geldi fakat 3 yerde nokta şeklinde ve 2 çizgi halinde göçük var. Sizler ne derseniz?

Araç 2012 model I20 troy benzinli düz vites.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-08-30 at 13.39.41.jpeg
    183,3 KB · Görüntüleme: 98

Ödemezse tazminat davası acabilirsin ve fotoğrafları kanıt olarak gösterebilirsin.

Göçük onarımı da yapılsa sonradan anlaşılıyor, bu parça da tavan olunca illa ki değer düşer. Göçükler nokta nokta olsa sorun yok ama bölgesel göçükler oluşmuş. Değer kaybı olacaktır haliyle, almaya çalışmanız güzel olur ama nasıl yaparsınız orasını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…