KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.029 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 28 Mart 2021 #1 Değerli forum üyeleri, foruma Arduino'nun kendi yazılımını eklemek istedim ancak nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Korsan değil direkt orijinal yazılımı ekleyecektim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2021
Değerli forum üyeleri, foruma Arduino'nun kendi yazılımını eklemek istedim ancak nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Korsan değil direkt orijinal yazılımı ekleyecektim.
Çözüm M M Moderasyon Ekibi 28 Mart 2021 Yetkili üyeler tek yazılım ekleyebilmekte, maalesef siz yapamazsınız. Öneri yazılımınız varsa bundan sonra rapor sistemi üzerinden de iletebilirsiniz.
Yetkili üyeler tek yazılım ekleyebilmekte, maalesef siz yapamazsınız. Öneri yazılımınız varsa bundan sonra rapor sistemi üzerinden de iletebilirsiniz.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 28 Mart 2021 #2 Yetkili üyeler tek yazılım ekleyebilmekte, maalesef siz yapamazsınız. Öneri yazılımınız varsa bundan sonra rapor sistemi üzerinden de iletebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Yetkili üyeler tek yazılım ekleyebilmekte, maalesef siz yapamazsınız. Öneri yazılımınız varsa bundan sonra rapor sistemi üzerinden de iletebilirsiniz.