Araçtaki Android ekranın gerçek RAM değerini öğrenme

ahmetbrs708

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aracıma Android ekran taktırdım. İyisi olsun diyerek 4 GB tam 64 GB hafıza tercih ettim. Fakat YouTube bile kasma yapıyor, kullanılmıyor yani. Hafıza ise sıfır cihazda kullanılabilir 27GB gözüküyor. Yani kalan sistem dosyaları gibi. Ama alakası yok. Bu cihazın gerçek değerlerini görebileceğim bir Android uygulaması var mıdır? Çünkü piyasada bu tarz cihazlar yazılım ile yüksek gösteriliyormuş. Yerine gidip kanıtlamam lazim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Z ve AIDA64 üzerinden görebilirsiniz. Bir de ben bir ara cihaz almıştım. Cihaz Android 12 diye almıştım. Cihaz Android 8.1 GO çıkmıştı .
Teşekkürler hocam deneyeceğim

CPU Z ve AIDA64 üzerinden görebilirsiniz. Bir de ben bir ara cihaz almıştım. Cihaz Android 12 diye almıştım. Cihaz Android 8.1 GO çıkmıştı .
Hocam değerler bu şekilde çıktı. Sizce durum nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20231216_130810.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 529
  • IMG_20231216_130649.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 396
Son düzenleme:
Ram den daha önemlisi işlemcisi aslında. Mediamarkt a gidip A9 8gb olan tablet ile s23 6 gb tabletleri karıştırırsanız A9 un takılır gibi hareket ettiğini en basitinden haber sitelerinde görebilirsiniz.

Sizin cihaz Android 8.1. API level 27 = Android 8.1.
Yani hocam tüm değerler yanlış mı?

Ram den daha önemlisi işlemcisi aslında. Mediamarkt a gidip A9 8gb olan tablet ile s23 6 gb tabletleri karıştırırsanız A9 un takılır gibi hareket ettiğini en basitinden haber sitelerinde görebilirsiniz.
Hocam burada bir kandırmaca olduğunu oraya gittiğimde ispatlayarak paramı geri almak istiyorum. Bu ürün bana 4gb râm 64gb depolama olarak satıldı. Burada yazılımsal bir oynama var mı? Yoksa değerler doğru mu?

Sanki hafıza da yanlış görünüyor ekstra bir depolama daha yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…