Merhaba arkadaşlar. Aracıma Android ekran taktırdım. İyisi olsun diyerek 4 GB tam 64 GB hafıza tercih ettim. Fakat YouTube bile kasma yapıyor, kullanılmıyor yani. Hafıza ise sıfır cihazda kullanılabilir 27GB gözüküyor. Yani kalan sistem dosyaları gibi. Ama alakası yok. Bu cihazın gerçek değerlerini görebileceğim bir Android uygulaması var mıdır? Çünkü piyasada bu tarz cihazlar yazılım ile yüksek gösteriliyormuş. Yerine gidip kanıtlamam lazim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ram den daha önemlisi işlemcisi aslında. Mediamarkt a gidip A9 8gb olan tablet ile s23 6 gb tabletleri karıştırırsanız A9 un takılır gibi hareket ettiğini en basitinden haber sitelerinde görebilirsiniz.
Ram den daha önemlisi işlemcisi aslında. Mediamarkt a gidip A9 8gb olan tablet ile s23 6 gb tabletleri karıştırırsanız A9 un takılır gibi hareket ettiğini en basitinden haber sitelerinde görebilirsiniz.
Hocam burada bir kandırmaca olduğunu oraya gittiğimde ispatlayarak paramı geri almak istiyorum. Bu ürün bana 4gb râm 64gb depolama olarak satıldı. Burada yazılımsal bir oynama var mı? Yoksa değerler doğru mu?
Hocam burada bir kandırmaca olduğunu oraya gittiğimde ispatlayarak paramı geri almak istiyorum. Bu ürün bana 4gb râm 64gb depolama olarak satıldı. Burada yazılımsal bir oynama var mı? Yoksa değerler doğru mu?