Araçtaki ses sistemi eve alınmalı mı?

Daha fazla  
Merhaba aracımdaki ses sistemini eve alıp almamak arasında kaldım. Çünkü araçtaki ses izolasyonu berbat olduğu için sistemdeki tüm kalite berbat oluyor.
Müstakil evde yaşıyorum, etrafımda evler var yani sürekli son ses dinlemem biraz zor, araçta da nadiren son ses müzik dinliyorum. Sizce sistemi eve almalı mıyım?

Kaliteli müzik dinlemek istiyorsan sistemi evde güzel bir şekilde kurabilirsin. Arabaya eh işte bir teyp ve 2 adet güzel kolon yeter günü kurtarmak için.

Kaliteli müzik dinlemek istiyorsan sistemi evde güzel bir şekilde kurabilirsin. Arabaya eh işte bir teyp ve 2 adet güzel kolon yeter günü kurtarmak için.

Hocam araçta Pioneer teyp var onu arabada bırakacağım. Amfiye direk AUX to RCA kablosuyla bağlayacağım. Eski kolonlarını araca takacağım. Şu anda beni düşündüren subwoofer, bagajdaki kadar rezonans yapabilir mi odada?

Güzel bir kabini varsa ve güzel bir yere yetleştirirseniz odada da çok iyi ses verir neden vermesin.

Ayrıca ben stok araba ile ses cezası yedim, siz sistemli arabalarla nasıl geziyosunuz ya?

Güzel bir kabini varsa ve güzel bir yere yetleştirirseniz odada da çok iyi ses verir neden vermesin.

Ayrıca ben stok araba ile ses cezası yedim, siz sistemli arabalarla nasıl geziyosunuz ya?

Hocam bende de öyle abartı bir sistem yok ki 60x4 kanal amfi 300 RMS bass TS-S20 ve koaksiyel hoparlör var

Kabin olarak biraz sıkıntı bass vururken sanki içeride cırcır böceği var gibi ses çıkıyor portu çıkartınca ses kesiliyor. Subwooferı odanın köşesine mi koymamız gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…