Arada bilgisayar 1-2 saniye donuyor

ByRyan

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynarken falan arada bilgisayar 1-2 saniye donuyor ama sistemimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. 3060 Ti mantıken LoL'de kasmaz. Neden oluyor olabilir?

Oyun oynarken falan arada bilgisayar 1-2 saniye donuyor ama sistemimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. 3060 Ti mantıken LoL'de kasmaz. Neden oluyor olabilir?

SSD ve kasa temizliginde dolayi yüksek sıcaklık.

Bence yazılımsal bir sorun. Böyle işler nadiren donanım kaynaklı oluyor. Kaspersky veya Malwarebytes gibi bir program kullanıp virüs kontrolü yapın. Driver güncelleştirmesi yapın. Windows Update kontrolü yapın. Onun dışında NVIDIA ekran kartı ise Experience ayarları yapın. Ben unlostv'nin fps arttırma videosundaki ayarları yaparsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eleştirenler elbet olacaktır. Ama eksikten çok yararı var alta video linkini bırakıyoryum. Eğer sorununuz düzelmese donanımsal bir sorun olabilir.

Unlotv FPS 2023

Sistem oyunları kaldırıyor zaten güçlü ama donmaya başladı 1-2 sn arada. Virüs olduğunu da düşünmüyorum ne yapayım.

İşlemciniz ne hocam darboğaz yapıyor olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…