Ali Doyan Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Merhaba Benimle beraber aradabir cs:go rekabetçi giricek birini ariyorum. Yasim : 15 Rütbem : Usta Muhafız II (benim rütbemin civardi birisi gelirse daha iyi olur)
Merhaba Benimle beraber aradabir cs:go rekabetçi giricek birini ariyorum. Yasim : 15 Rütbem : Usta Muhafız II (benim rütbemin civardi birisi gelirse daha iyi olur)
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #2 Usta muhafız 2 yi görene kadar herşey çok güzeldi
Ali Doyan Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #3 Melih Özönder dedi: Usta muhafız 2 yi görene kadar herşey çok güzeldi Genişletmek için tıkla... Rütben ney ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2014
Melih Özönder dedi: Usta muhafız 2 yi görene kadar herşey çok güzeldi Genişletmek için tıkla... Rütben ney ?
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #4 Nova 1 ve 120 kadar vinim var ama bence çok düşük
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 6 Ağustos 2014 #5 Hocam birde Steam adınızı paylaşsaydınız iyiydi. Rütbem sizinle aynı, ekleyin arkadaşlarımla beraber oynarken davet ederim. Steam Community :: Raydric
Hocam birde Steam adınızı paylaşsaydınız iyiydi. Rütbem sizinle aynı, ekleyin arkadaşlarımla beraber oynarken davet ederim. Steam Community :: Raydric
Ali Doyan Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #6 Raydric dedi: Hocam birde Steam adınızı paylaşsaydınız iyiydi. Rütbem sizinle aynı, ekleyin arkadaşlarımla beraber oynarken davet ederim. Steam Community :: Raydric Genişletmek için tıkla... Ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2014
Raydric dedi: Hocam birde Steam adınızı paylaşsaydınız iyiydi. Rütbem sizinle aynı, ekleyin arkadaşlarımla beraber oynarken davet ederim. Steam Community :: Raydric Genişletmek için tıkla... Ekledim.