Arada bir olan gorme kaybi

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Sabah kalktım ve amcamla kahvaltı yapacaktım. Amcam sofrayı çekmemi istedi ve 4-5 saniyelik gözüm gitgide kararmaya başladı. Bu bir örnek. Bazen oluyordu ama son 5-6 aydır olmuyordu, şimdi niye oldu merak ediyorum. Ne yapmaliyim?

Kan şekerinin düşmesi,yetersiz tuz tüketimi,açlık,susuzluk,uykusuzluk bu duruma neden olabilir.

Bir anda oturduğunuz yerden hızlıca kalktığınız için (tabii böyle olduysa) da olabilir.

Oyleydi dirke kqlktim hizli bir sekilde hep oyleydi koltukta televizyon izlerken yatarken bur anda kalkinca oluyor.
Herkese teşekkürler internette sacma sapan seyler var kalp krizi riski yaziyordu yasim kac bu yasta kalp krizimi gecireyim sağ olun.

Demir eksikliği belirtisi bir kan tahlili yaptırın.

Demir eksikliği belirtisi bir kan tahlili yaptırın.

Yaptirdim demirim nornal ama kan sekerim dengesiz ve insulun direncim yuksekmis diyet yapiyorum doktorum diyetisyene yolladi diyetteyim onlar dussun diye 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim.

Kalp krizinin yaş sınırı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca böyle şeyleri doktora giderek sorgulamak daha mantıklı olabilir. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…