Arakanlılar Ülkemize Gelmeli mi?

Mülteci kampına döndü ülke. Buralarda Suriyeli pek yok. Geçen Ümraniye'ye mi ne gitmiştim. Arapça tabelalar vs. Türkiye'de Türkler yaşamalı. Ayrıca Allahın Suriyelisi nasıl gelmiş İstanbul'a ya.

Ülkecek sanki kurtuluş savaşından çıkmışız erkekler savaşta kırılmış mübadele gerekmiş gibi davranılıyor. Nüfus sorunumuz var desek o da yok. Sırf dünyada ki diğer Müslüman ülkelere şirin görüneyim içerideki yandaşlara caka satayım diye yapmadıkları şey yok. Halbuki diğer müslüman ülkelerin yaptıklarımızı umursadığı falan yok giren hepimize giriyor kimse bunun farkında değil.

Son düzenleme:
Ben de isterim yardım edilmesini ancak kendi durumumuz (ülke olarak) çok iyi de onlar mı kaldı. Amerika'nın yeşil kart verme koşullarına bir bakın, Nobel Ödülü almak yetmiyor, alan kişilerden başka şartlar istiyorlar. Bizde her geleni içeri alıyoruz. Eğer ki alınacaksa vasıflıları alınmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyiz biz Birleşmiş Milletler mi? Son zamanlarda bi Osmanlı kafasıdır gidiyor yok yardım edelim yok gelsinler. Kusura bakmayın, ben vergi veriyorum ve vergilerimin Suriyeli, Arakanlı ya da kim olduğunu bilmediğim bir yerdeki millet için harcanmasını istemiyorum.

Haritayı açıp baktınız mı nerede bu Arakan diye? Hindistan'ın bile ötesinde...

Biz kimiz Arakan'a yardım etmek kim? Dolar olmuş 3.5, asgari ücret 1400, Arakan'a yardım edicez...

Bu arada Arakdan'da zulüm diye paylaşın video ve fotoğrafların da büyük bir kısmı yalandan ibaret, onu da belirteyim:

GÜNCELLENDİ: Arakan'daki Müslüman katliamından olduğu iddiasıyla paylaşılan 13 yanlış görüntü - teyit.org

Son düzenleme:
Benim ecdadım bu ülke için 13-14 yaşındaki gençleriyle, çocuklarıyla, kadınıyla, kızıyla savaşa girip VATAN kuracak. Ondan sonra "oraya buraya zulüm var Türkiye aç kollarını biz geliyoruz.", burada 1777 TL maaş verilip kesintilerden sonra 1404 TL para alan birisinin vergileriyle bunlara bakılacak öyle mi?

Peki bize kim yardım edecek? Vatandaşın derdi ne zaman bitecek?

@Recep Baltaş'ın dediği "Neyiz biz Birleşmiş Milletler mi?" sorusu, yardım konularında biraz sorgulanması gereken bir konu ama diğerlerine sonuna kadar hatta sonunda daha fazlasına kadar katılıyorum.

Bu ülke benim ve binlerce kilometre öteden gelip buraya yerleşsin diye de kimseyi beklediğim yok.

Araştırdığım kadarıyla, hükümet Bangladeş'e hepsini alın, masraflar bizden demiş. Yani bize gelmiyorlar ama masraflar bizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…