Arakanlılar Ülkemize Gelmeli mi?

Bu memleket gelen geçenin memleketi değil! Bazıları bu memleketi babasının malı sanıyor[emoji34][emoji34]

Bu ülkeye artık kesinlikle bir etnik grup sokulmamalı bu saatten sonra. Hatta Suriyeliler savaş bitince kapı dışarı edilmeli. Ben Arapları oldum olası sevmedim. Kendileri nankör bir millettir, zaten bunu Google motoruna sadece " Suriyeli bıçak" veya " Suriyeli tecavüz" yazdığınız zaman çok iyi bir şekilde anlayacaksınız. Bunun nedeni hükumetimizin şımartma politikası izleyerek iyi gözükmesi. Resmen gözümün önünde vatandaşlık verdiler mültecilere! Avusturya'da saat başı 1 €' ya Suriyeli mültecilerin hepsini kamu hizmetinde çalıştıracaklar muhabbeti vardı. Bizimkiler vatandaşlık veriyor. Ayrıca hükumet tarafından böyle bir tepki görünce rahatlıyorlar. Geçen ay dizüstü bilgisayarımı satıyordum, bir Suriyeli bakmaya geldi. Bilgisayardan çok önündeki klavyeye bakıyordu ( Blackwidow Chroma) ve bana dedi ki; " Bilgisayarın yanında bütün ekipmanların yoksa almıyorum" ki bilgisayarın sıfır fiyatı 4.500 TL olmasına karşın, bütün ekipmanlarım bilgisayar hariç 5.800 TL gibi bir rakama geliyor. Tabii ki kabul etmeyince kendisi bana " Ben Suriyeliyim! Ben mağdurum!" deyip küfür etmeye başlamıştı. Evden kovmam 25 dakika sürdü ki ben o sırada bu insanların getirildiği bu şımarık hali anlamıştım. İşin parasına takıldığım yok tabii ki, güzelce reddettim sonuçta, ama böyle bir tepkiye hiç kimse Suriyeli kardeşim demesin lütfen. Arakan'lılar her ne kadar Suriyeli olmasalar bile maalesef böyle şımartılırlarsa ve Türkler ile evlenirlerse kanımız iyice karışacak, o kadar Türklüğümüzü kayıp edeceğiz. Böyle bir şey olursa eğer ki olmasına çok ihtimal vermiyorum, kesinlikle iyi olmaz ve iyi de bir tepki çeker.

Tabii ya ona yardım edelim şuna yardım edelim bunları ülkemize alalım. Arkadaşım aptal mısınız? Yok insaniyetmiş yok bilmem neymiş. Hiçbir insan benim milletimin insanından önde değil.

Yemişim bürokrasi'yi, diplomasi'yi, avrupa demokrasisini deyip arakanlılar için o ülkeyi bombalamayan çoğunluğu müslüman hiç bir islam ülkesi adam olmaz.

Kınıyoruz...
Acıyla karşılıyoruz...
Bu sözlerden daha mı hafif çocuk cesetleri!
Mazlumun ahını almayacaksın, bir gün öyle hesap sorar ki.

Işte bu ülkeyi babalarının malı sanıyorlar[emoji35]

Yönetenler. Tabi kendilerine birşey olmuyor.

Yönetenler. Tabi kendilerine birşey olmuyor.
Kuru laf yaparlar. İsrail'in özgüveni hiç bir ülkede yok. Adamlar vururum diyor ve vuruyor. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bizdekiler anca laf yapar. Kınıyoruz. Bende kınayabiliyorum milletvekili falan olabilir miyim acaba!

Arkan varsa olursun. Tabi olsan bile seni içeri atabilirler. BURASI TÜRKİYE! Burada her an herşey olabilir[emoji16]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…