Aralgame iade kabul ederler mi?

Laptop Users

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Battlefield 4 oyununu alacağım acaba bu linkteki kutulu ve ana oyun mudur?
PC BATTLEFIELD 4 4
Ve son olarak ben daha önceden yine Battlefield 4 kutulu almıştım mediamarkt'tan fakat kullanılmış kod çıkmıştı zar zor iade ettim o oyunda tabi ki Aralgame aracılığı ile Mediamarkt'a gelmişti, neyse sorum şu bu cayma kapsamı var iade almıyoruz diye ben kutu açılımı ve key girerken videoya çeksem yine sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ARAL alma, oyun konusunu bilmem ama tablet ve diğer ürünleri için servis kalitesi çok düşük. Ben eski tabletimi sürekli servise gönderdim ve hiç birinde tamir edilmeden geri yolladılar. E Posta ile müşteri hizmetleri ile irtibata geçersen yardımcı oluyorlar.

Orada yazdığı gibi ; "Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir."

Ürün İade Şartları bölümünde kafa karıştıran şeyler var. Tamamen şans işi ama Aral'a güven olmaz müşteri memnuniyeti sıfır olan "kazıkçı" bir firmadır kendimce.

Ayrıca yine kendi tanıdıklarımdan kullanılmış key sorunu yaşayanlar oldu. Mail attıktan sonra geri dönmediklerini bilirim.

Tavsiyem oyun ithalatı Aral'ın tekelindeyken kutulu oyun almamanız. G2A'da BF 4 Origin keyleri 25-35 TL arasında.

Peki konuda söylendiği gibi videoya çekerek ambalajı açsak ve keyi aktif etsek, key kullanılmış çıktı diyelim video esnasında yinede iade almazlarmı. Daha önceden kullanılmış key çıktığı için güvenemiyorum internet kotalı indirme işi zulüm.

Benim bişey demem zor. Bana kalırsa almazlar. Ama bir mail falan atın isterseniz böyle böyle diye ona göre satın alırsınız.

Benim bişey demem zor. Bana kalırsa almazlar. Ama bir mail falan atın isterseniz böyle böyle diye ona göre satın alırsınız.
Şuan siparişi veriyorum ben yapcağımı buldum kargocunun önünde açıp giricem kodu.

G2A'dan battlefield 3 premium edition mu almalıyım yoksa battlefield 4 mü, sizce hangisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…