Aralık ayında 50 TYT net yapmak

LkLyned

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda aralık ayında 50 net civarlarında geldim en az 80 net bandında ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim ve AYT için nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam girdiğiniz denemelerdeki yapamadığınız soruların hepsini hocalarınıza sorarak. Düzenli paragraf ve geo çözerek(geometri 2-3 güne bir olabilir çok sık olmasına gerek yok). Eksik konuların varsa onları tamamlayıp üstüne soru çözmen lazım. Konuların tamsa branş denemesi çözmelisin.

Hocam girdiğiniz denemelerdeki yapamadığınız soruların hepsini hocalarınıza sorarak. Düzenli paragraf ve geo çözerek(geometri 2-3 güne bir olabilir çok sık olmasına gerek yok). Eksik konuların varsa onları tamamlayıp üstüne soru çözmen lazım. Konuların tamsa branş denemesi çözmelisin.
Matematikte 12 konu bitik ve problemlere calışıyorum hocam 3-4 net yapsan bile branş denemesi alıp cözümlerini izleye izleye kendini geliştir diyor bu yoldan mı gideyim yoksa ilk 12 konu ile alakalı test çözüp(Kitap Full yayını) problemler konu calışayımmı ? Hangi yol beni daha hızlı geliştirir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı