Aralık ayında AYT başlanırsa yetişir mi?

343136

Hectopat
Merhaba sayısal 12. sınıf öğrencisiyim, YKS için biraz fazla özgüvenden kaynaklı AYT'ye ancak aralık başında başlayabildim. TYT de istisnalar hariç 70-80 arasındayım.

TYT netlerim.
28-32 arası TR.
12-17 arası sos.
20-25 arası mat (geometri kısmı 1-2 netten yukarı çıkmıyor)
10-12 arası fen.

AYT 11. sınıfım çok eksik, biyolojide sistemlere başladım kimyada gazlara geçtim fiziğe başlamadım matematiktede 2.denklemlerdeyim fonksiyon temelim sağlam.

94.6 OBP'm var 15.000-25.000 arası hayaller hala mümkün mü?

Türkçe: şu an 28-32 net arasındasın, bunu 34+ seviyesine çıkarmak için hız kazanmalısın. Paragraf denemelerine günlük olarak devam et.
sosyal: sosyal bilgilerde kısa tekrarlarla istikrarlı 15+ net yapabilirsin. Günlük 15-20 dakikalık tekrar yeterli olur.
matematik: geometriyi güçlendirmek çok önemli. Temel formülleri ve soru tiplerini öğrenip her gün 5-6 geometri sorusu çöz.
fen: fen netlerin de potansiyelini artırabileceğin bir alan. Eksik konularını listele ve basit bilgi sorularını çözerek işe başla.

Eksik olduğun konular üzerine yoğunlaş ama umudunu asla kaybetme her şekilde başarırsın daha vakit var.

Hayal değil mümkün sadece güzel çalış artı olarak yetişir merak etme zaten birçok kişi genelde aralıkta başlıyor AYT'ye.

Teşekkür ederim ikinize de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…