Birisi bizi aradığında açtığımızda direk hackleyebilir mi, birçok kişi öyle demişte kafam karıştı. Wpdan +91 ile başlayan yabancı numara aradı da bir şey olur mu?
Birisi bizi aradığında açtığımızda direk hackleyebilir mi, birçok kişi öyle demişte kafam karıştı. Wpdan +91 ile başlayan yabancı numara aradı da bir şey olur mu?
Onları ya troll amaçlı ya da dolandırma amaçlı ararlar. Aradığı gibi cihaza sızması için görülmesi imkansıza yakın bir güvenlik açığının olması lazım ki öyle bir şey çıkmaz. Rahat olun.
Onları ya troll amaçlı ya da dolandırma amaçlı ararlar. Aradığı gibi cihaza sızması için görülmesi imkansıza yakın bir güvenlik açığının olması lazım ki öyle bir şey çıkmaz. Rahat olun.
Eyvallah reis yani herkesi bir sürü aramışlar beni sadece 1 kere aramışlar acaba dedim telefona falan geçtilerde bir daha arama ihtiyacı duymadılar. Bir de birkaç kişiden beni öyle hacklediler yazmış. Sen içimi rahatlattın.
Bilgisayar hacklenebilir ama telefon da birçok doğrulama olduğundan çok daha zor. Telefonda, bir uygulama indirtmesi gerek veya linke tıklamanı sağlayacak ki anca öyle verilerin ele geçirilebilsin. Ama Windows'ta bu geçerli değil, bir pdf uzantılı veya bat uzantılı dosyayla bile hacklenebilirsin. Çok daha kolay yöntemler bile mevcut.
Elimizdeki mobil cihazlar, koskoca Microsoft'un işletim sisteminden bile daha güvenli.