pagan supremacy Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 203 8 Nisan 2021 #11 Numarası yoksa Whatsapp'ı nasıl kullanacak? 425549 dedi: GSM üzerinden arama imkansız. Ama whatsapp yada messenger gibi yerlerden ararsanız olur. Genişletmek için tıkla...
Numarası yoksa Whatsapp'ı nasıl kullanacak? 425549 dedi: GSM üzerinden arama imkansız. Ama whatsapp yada messenger gibi yerlerden ararsanız olur. Genişletmek için tıkla...
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #12 MESs¹¹ dedi: Yok öyle bir teknoloji maalesef. Tek yapabileceğin Wi-Fi'den WhatsApp'a girmek. Genişletmek için tıkla... Whatsapp içinde sim kart lazım. Sonuçta telefon numarası ile kayıt oluyoruz.
MESs¹¹ dedi: Yok öyle bir teknoloji maalesef. Tek yapabileceğin Wi-Fi'den WhatsApp'a girmek. Genişletmek için tıkla... Whatsapp içinde sim kart lazım. Sonuçta telefon numarası ile kayıt oluyoruz.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #13 blackcrowTR dedi: SIM kartım (hattım) yok arama yapamıyorum arama yapabileceğim uygulama var mı varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord hem SIM gerekmiyor hem de çeşitli birçok özelliği var.
blackcrowTR dedi: SIM kartım (hattım) yok arama yapamıyorum arama yapabileceğim uygulama var mı varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discord hem SIM gerekmiyor hem de çeşitli birçok özelliği var.
pagan supremacy Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 203 8 Nisan 2021 #14 Faraenn dedi: Şu an en ucuz bimcell 85 TL. Genişletmek için tıkla... O kadar oldu mu ya ben bayağı geride kalmışım en azından sahte bir hat alabilir internetten WhatsApp için.
Faraenn dedi: Şu an en ucuz bimcell 85 TL. Genişletmek için tıkla... O kadar oldu mu ya ben bayağı geride kalmışım en azından sahte bir hat alabilir internetten WhatsApp için.
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.559 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #15 SIM kart olmadan WhatsApp nasıl açılıyor ilginç.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 8 Nisan 2021 #16 msn dedi: Whatsapp içinde sim kart lazım. Sonuçta telefon numarası ile kayıt oluyoruz. Genişletmek için tıkla... Doğru. Messenger veya Discord olabilir.
msn dedi: Whatsapp içinde sim kart lazım. Sonuçta telefon numarası ile kayıt oluyoruz. Genişletmek için tıkla... Doğru. Messenger veya Discord olabilir.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #17 pagan supremacy dedi: O kadar oldu mu ya ben bayağı geride kalmışım en azından sahte bir hat alabilir internetten WhatsApp için. Genişletmek için tıkla... Bende Vodofone alacaktım 150 TL istediler bende o zaman Bimcell 60 tl idi onu alıp 3 ay sonra Vodofone taşıdım.
pagan supremacy dedi: O kadar oldu mu ya ben bayağı geride kalmışım en azından sahte bir hat alabilir internetten WhatsApp için. Genişletmek için tıkla... Bende Vodofone alacaktım 150 TL istediler bende o zaman Bimcell 60 tl idi onu alıp 3 ay sonra Vodofone taşıdım.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 8 Nisan 2021 #18 WhatsApp için numara gerekli.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Nisan 2021 #19 Google Duo.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #20 Whatsapp için SIM kartsız açma yolları var, telefon numarası veren uygulamalar var. Yurt dışı numarası oluyor o ayrı.
Whatsapp için SIM kartsız açma yolları var, telefon numarası veren uygulamalar var. Yurt dışı numarası oluyor o ayrı.