Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Elimde bulunan iPhone 8 yakında IMEI dolayısıyla kapancak ve şu an o kalibrede yeni bir telefon alamam. Onun yerine içine SIM kartı takıp arama yapabilecek ve internet paylaşabilecek bir akıllı saat arıyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?
Merhaba, Elimde bulunan iPhone 8 yakında IMEI dolayısıyla kapancak ve şu an o kalibrede yeni bir telefon alamam. Onun yerine içine SIM kartı takıp arama yapabilecek ve internet paylaşabilecek bir akıllı saat arıyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?
Piyon Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 220 Çözümler 1 Yer Kastamonu Daha fazla Sistem Özellikleri ️CPU: Ryzen 5 5500 ️GPU: MSI Gaming X GTX 1060 6GB ️SSD: Kingston 1TB 4x4 Gen ️RAM: 2×8 GB Hikvision Urion ️KASA: Dark Pro Mesh 600W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2024 #2 Hocam Apple Watch Ultra derdimde... Ona vereceğiniz paraya telefon alın.(en son 20kyı geçmişti fiyatı)
Hocam Apple Watch Ultra derdimde... Ona vereceğiniz paraya telefon alın.(en son 20kyı geçmişti fiyatı)
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Piyon dedi: Hocam Apple Watch Ultra derdimde... Ona vereceğiniz paraya telefon alın.(en son 20kyı geçmişti fiyatı) Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ama vallahi dediğiniz gibi şu an kadar param olsa düşünmeden iyi kalibrede bir telefon alır geçerdim hiç uğraşmazdım.
Piyon dedi: Hocam Apple Watch Ultra derdimde... Ona vereceğiniz paraya telefon alın.(en son 20kyı geçmişti fiyatı) Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ama vallahi dediğiniz gibi şu an kadar param olsa düşünmeden iyi kalibrede bir telefon alır geçerdim hiç uğraşmazdım.