Aramalarda .İt ve .ru uzantılı websiteleri

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Bazı şeyleri arattığımda çıkmamasına rağmen çoğu arama sonuçlarında 4-5. sıradan itibaren .İt ve .ru uzantılı websiteleri çıkıyor. Tarayıcı olarak Microsoft Edge, arama motoru olarak Google kullanıyorum. Bana özel bir şey olacağını sanmıyorum. Bu uzantılı websiteleri VirusTotal ile tarattım ama hiçbir antivirüs/antimalware bir şey bulmadı. Sitelere girince ise Avast sitenin bağlantısını durdurup tarama yapıyor.
Bu arama sonuçları bana özel olan bir şey mi, yoksa bu sıralar böyle siteler yoğun mu?
Örnek bir site:

Bu siteyi göstermek için arama motoruna sadece "arma 3 modları" yazdığımda turkish mod Team'e girmememe rağmen uyarı mesajı aldım:

Avast false-positive demeden sadece çözüm sunarsanız sevinirim. Sonuçta Avast boru değil sevgili Kaspersky fanları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arattığımda ilk iki sayfa o şekilde uzantılı site çıkmıyor.
Arma 3 eski ve rezil bir oyun dlc hilesine kadar her şeyi var herkes kullanıyor çoğu kişi bu açıkları kullanarak virüs atmaya çalışıyor yani dikkatli olun mod falan indirirken.

Arattığınız kelimeyi yazın bende aratayım karşılaştıralım. Gizli sekmeden arattırın, kullanıcıya göre öneri seçenekleri çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…