KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Merhaba, işim gereği çok fazla arama yapıyorum ve bir süre sonra karman çorman oluyor. Sen bunu dedin o şunu dedi gibisinden arama kayıtları için önerebileceğiniz bir program var mı? (Telefon markası Samsung)
Merhaba, işim gereği çok fazla arama yapıyorum ve bir süre sonra karman çorman oluyor. Sen bunu dedin o şunu dedi gibisinden arama kayıtları için önerebileceğiniz bir program var mı? (Telefon markası Samsung)
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 ACR Recorder veya alternatif olarak Automatic Call Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz.
KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 berkkan.k dedi: ACR Recorder veya alternatif olarak Automatic Call Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Acr çalışmıyor.
berkkan.k dedi: ACR Recorder veya alternatif olarak Automatic Call Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Acr çalışmıyor.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #4 KtPt dedi: Acr çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben aktif olarak kullanıyorum ama diğer programı da denediniz mi
KtPt dedi: Acr çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben aktif olarak kullanıyorum ama diğer programı da denediniz mi
KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 berkkan.k dedi: Ben aktif olarak kullanıyorum ama diğer programı da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla program denedim adam gibi çalışan yok.
berkkan.k dedi: Ben aktif olarak kullanıyorum ama diğer programı da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla program denedim adam gibi çalışan yok.