Aramızda Haçker var!

Arkadaşlar, Technopat Kurallarına saygı duyup aynı zamanda o olmazsa olmaz olan Kurallara uymak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Normal hayatımda da şakaları seven birisiyim, bugün de 1 nisan olunca bende Neşeli Enginar arkadaşıma 1 nisan şakası yapayım dedim. Eğer yaptığım bu şaka (Başlık/ Mesaj) içerisinde kural ihlali yaptı isem başta yönetim olmak üzere herkesten özüt dilerim.

Bugünün 1 Nisan olduğunu bu şakadan sonra hatırladım.

@Neşeli Enginar Adınız konusunda ciddi misiniz? Yoksa bu da mı 1 Nisan şakası.
Hep neden Enginar ve neden er36po diye düşünmüştüm. Meğerse ikisinde de kişilerin adları gizliymiş.
@er36po Gerçekten sınırları aşmayan güzel bir şaka olmuş. Bunun Enginar abiye yapılması ayrı bir güzellik katmış. Bizim sınıftakiler hala karşı sınıftakilerle yer değiştirmeyi düşünüyor.

@Neşeli Enginar Adınız konusunda ciddi misiniz? Yoksa bu da mı 1 Nisan şakası.

Yok ya adim Engin falan degil, ben de yeni farkettim Engin Ar'in aslinda bir isimle soyisim olmus olabilecegini. 1 Nisan esprisi diyelim...

Bizim sınıftakiler hala karşı sınıftakilerle yer değiştirmeyi düşünüyor.

En azindan bu cesaret var. Biz ögretmenlerimizi görünce kacacak delik arardik, malum dayak korkusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…