B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 2 Nisan 2015 #21 Birisi dedi: @er36po Berkay'ın mesajından sonra ismini bulmaya çalıştım ama ismindeki gizemi çözemedim. İsmin nedir? Genişletmek için tıkla... İsmi Erkan Polat. Neşeli Enginar dedi: Yok ya adim Engin falan degil, ben de yeni farkettim Engin Ar'in aslinda bir isimle soyisim olmus olabilecegini. 1 Nisan esprisi diyelim... Genişletmek için tıkla... Demek değildi, duygularımla oynadınız...
Birisi dedi: @er36po Berkay'ın mesajından sonra ismini bulmaya çalıştım ama ismindeki gizemi çözemedim. İsmin nedir? Genişletmek için tıkla... İsmi Erkan Polat. Neşeli Enginar dedi: Yok ya adim Engin falan degil, ben de yeni farkettim Engin Ar'in aslinda bir isimle soyisim olmus olabilecegini. 1 Nisan esprisi diyelim... Genişletmek için tıkla... Demek değildi, duygularımla oynadınız...
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #22 Haçker deyince aklıma bu caps geldi.