Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #1 Var mı? Varsa soru sormak istiyorum kendisine.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Ekim 2020 #2 Yazılımcı değilim ama eğitim alıyorum, cevaplayabileceğim bir soruysa cevaplayabilirim.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Yazılımcı değilim ama eğitim alıyorum, cevaplayabileceğim bir soruysa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci biri yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi?
Silinen üye dedi: Yazılımcı değilim ama eğitim alıyorum, cevaplayabileceğim bir soruysa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci biri yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi?
3 378436 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 32 21 Ekim 2020 #4 Eğitim alıyorum, sorularını alabilirim.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 378436 dedi: Eğitim alıyorum, sorularını alabilirim. Genişletmek için tıkla... Taha E.1907 dedi: 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla...
378436 dedi: Eğitim alıyorum, sorularını alabilirim. Genişletmek için tıkla... Taha E.1907 dedi: 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla...
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Ekim 2020 #6 Taha E.1907 dedi: 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... 1- Yazılımcılığın bir sürü dalı var, her dalın kendine ait görevi var. 2- Evet olabilir, üniversite de ilk sene matematik oluyor sonrasında olmuyor diye biliyorum. 3- Çalıştığın sürede maaşın 20 bin liraya kadar çıkıyor. 6 bin TL maaş sadece başlangıç.
Taha E.1907 dedi: 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... 1- Yazılımcılığın bir sürü dalı var, her dalın kendine ait görevi var. 2- Evet olabilir, üniversite de ilk sene matematik oluyor sonrasında olmuyor diye biliyorum. 3- Çalıştığın sürede maaşın 20 bin liraya kadar çıkıyor. 6 bin TL maaş sadece başlangıç.
3 378436 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 32 21 Ekim 2020 #7 1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? Cevap: Şirkete ne olarak girdiğine bağlı. Yazılımcılığın bir sürü kolu var. 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? Cevap: Evet olabilir, ama Matematik gereklidir en azından çok seri 4 işlem yapabilmen gerek. 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Cevap: Türkiye'de böyle olabilir ama yurtdışına çıkacaksan çok büyük paralar kazanırsın. (Eğer gerçekten iyisen)
1-Tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela bir şirkete yazılımcı olarak girdiğimiz de ne yapacağız? Cevap: Şirkete ne olarak girdiğine bağlı. Yazılımcılığın bir sürü kolu var. 2-Sözelci birisi yazılımcı olabilir mi? Hangi derslere yoğunluk vermeli? Cevap: Evet olabilir, ama Matematik gereklidir en azından çok seri 4 işlem yapabilmen gerek. 3-Kariyer.net'e baktığımda ortalama maaş olarak 5.880 TL gösteriyor. Çok düşük değil mi? Cevap: Türkiye'de böyle olabilir ama yurtdışına çıkacaksan çok büyük paralar kazanırsın. (Eğer gerçekten iyisen)