Aramızdaki hain nasıl bulunur?

Minsnicterb

Megapat
Merhaba, detaya girmeden aramzıda gizli kalması gereken sohbetlerimiz oluyor. 6-10 kişi filanız. Ama içimizden birisi dışarıya bunları bir şekilde yetiştiriyor. Bu birkaç defa oldu. Bu kişiyi nasıl tespit edebilirim? Birkaç şüpheli var kimlerin yapabileceğide az çok belli ama emin olamıyoruz. Ortamı bozmak veya birini suçlamak istemiyoruz. Bu durumdan canı sıkılan 2 kişi var. Onlardanda pek şüphelenmiyorum. Gruptaki herkes oldukça zeki ve iyi yalan söyleyecek insanlar. Grubun kurucusu, lideri gibi bir şeyim sorunu çözmekte bana düşürüyor. Nereden başlamam konuşunda

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarının her birine farklı bir olay anlat. Hangisi impostor direk belli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsine uydurma bir hikaye anlat (uzun olsun, inandırıcı olur). Ondan sonra o hikayenin bir detayını herkese farklı bir şekilde anlat. Örnek veriyorum A kişisine geçen bizim evin önünde mavi bir araba geçti içinde şunu gördüm falan de, B kişisine de mavi yerine kırmızı diğerlerine de öyle farklı farklı renklerde anlat aynı hikayeyi. Hangi renkli hikaye açığa çıkarsa bulmuş olacaksınız diye düşünüyorum, öyle aklıma geldi paylaşmak istedim bu taktiği.

Herkesi topla kim dışarıya bilgi veriyorsa anası ölsün inşallah de teker teker hepsine amin çektir destur çektir dua ettir edemeyen çıktığında halledin ha eğer herkes ederse daha büyük sorunlarınız var demektir aga.

KGB İstihbarat eğitimi alan Kübalı Ajanların kitaplarını okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…